Տեսեք դդումով ինչ համեղ քաղցրեղեն կարող եք պատրաստել
Այս քաղցր հումուսը կատարյալ է նախուտեստների և աղանդերի համար: Ինչպես երեխաներին, այնպես էլ մեծահասակներին դուր կգա համը:
Այն պատրաստելը շատ հեշտ է և արագ։ Այս ուտեստը կատարյալ է աշնանը և ձմռանը: Այն համային հաճույք է հաղորդում, ինչպես նաև օգնում է կանխել սեզոնային մրսածությունը։
Բաղադրիչների կատարյալ համադրություն!
Խոհարարության համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները.
4 բաժակ եփած սիսեռ
1 բաժակ բոված դդումի խյուս
1/4 բաժակ ընկույզի յուղ, կարող եք նաև օգտագործել քնջութի յուղ կամ յուղ (պարզված կարագ)
2 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ, կամ կարող եք փոխարինել յուղով (պարզված կարագ)
մի քանի պտղունց վանիլին
2 ճաշի գդալ բնական մեղու մեղր
1/2 թեյի գդալ դարչինի փոշի
1 թեյի գդալ քերած թարմ կոճապղպեղ
1/8 թեյի գդալ մշկընկույզի փոշի
1/2 թեյի գդալ Հիմալայան կամ ծովի աղ
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում ենք մինչև հարթ:
Պատրաստ եք հումուս դնել գեղեցիկ ուտեստի վրա և զարդարել քնջութի սերմերով, արևածաղկի սերմերով և դդմի կտորներով: Բարի ախորժակ!