Երբեք մի նետեք ծլած սխտորը. Դուք կապշեք, երբ իմանաք սա

Դիտումներ 2914

Երբեք մի նետեք ծլած սխտորը. Դուք կապշեք, երբ իմանաք սա

Սխտորը, ինչպես սոխը, գարնանը բողբոջում են:

Սխտորի աճի գործընթացում նոր ֆերմենտներ են հայտնվում բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ հզոր ազդեցությամբ։ Նույնիսկ համով կանաչ հատվածները ավելի կծու են՝ հարուստ բույրով։

 

 

Օգտակար է օրական մեկ ծիլ ուտել նվազած իմունիտետով, մրսածությամբ, վիրուսային հիվանդություններով։

 



Սխտորից շատ թուրմեր են պատրաստվում՝ անոթները մաքրելու և սրտի աշխատանքը նորմալացնելու համար։

 

 

Ավանդական բժշկությունը խորհուրդ է տալիս նման սխտոր ընդունել ինսուլտի և թրոմբոզի կանխարգելման համար։

Այն կանխում է չարորակ բջիջների զարգացումը, մաքրում է օրգանիզմը քաղցկեղածիններից։

 



Ծլած սխտորի հակաօքսիդանտներն ի վիճակի են կասեցնել բջիջների վաղաժամ ծերացումը և կնճիռների առաջացումը։



Ամենաընթերցվածը