Երբևէ փորձել եք ձուկը թթվասերով. Ահա բաղադրատոմսը

Դիտումներ 276

Երբևէ փորձել եք ձուկը թթվասերով. Ահա բաղադրատոմսը

Ամեն ինչ աներևակայելի պարզ է և աներևակայելի համեղ

Բաղադրությունը
Ձուկ 1 կգ
Թթվասեր 400 գ
Սխտոր 3 պճեղ
Աղ՝ ըստ ճաշակի
Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
Արևածաղկի ձեթ 3 ճ.գ. 
Գազար 1 հատ
Համեմունք ձկան համար 1 ճ.գ.
Ցորենի ալյուր 4 ճ.գ. 

 

 

Ձուկը մանրակրկիտ լվացեք, մաքրեք, կտրեք լողակները։ Բաժանել մասերի, շաղ տալ ձկան համեմունքով և թողնել մարինացվի:
Թթվասերը խառնել մանրացված սխտորի, մանրացրած սամիթի, աղի և պղպեղի հետ։
Գազարը մաքրել, քերիչով անցկացնել մեծ անցքերով, տապակել 1 ճ/գ արևածաղկի ձեթ ավելացնելով: Ձուկը պատել ալյուրով , երկու կողմից տապակել մնացած յուղի մեջ մինչև կիսով չափ եփվի։⠀
Ձկան վրա գազար լցնել, վրան թթվասերի սոուս լցնել։ Կափարիչով ծածկեք տապակը, նվազեցրեք կրակը և եփեք ձուկը 15 րոպե:



Այս նախաճաշը կանխում է քաղցկեղը և ազատում ավելորդ կիլոգրամներից

Այս առողջարար և համեղ նախաճաշը կօգնի ձեզ նիհարել և կանխել հաստ աղիքի քաղցկեղը։ Պատրաստելը տևում է ընդամենը 15 րոպե։

Ահա 4 պատճառ, թե ինչու պետք է վարսակի ալյուրը ներառել ձեր ամենօրյա սննդակարգում.

Սովի զգացումը կվերանա. վարսակի ալյուրը հարուստ է բջջանյութով, ինչը կապահովի ձեզ լիարժեք զգալ մինչև հաջորդ կերակուրը: 

 

 

 

Խոլեստերինի մակարդակը նորմալացվում է. վարսակի մեջ պարունակվող բնական մանրաթելերի շնորհիվ խոլեստերինի մակարդակը նկատելիորեն կարգավորվում է:

Վերականգնում է արյան ճնշումը. Բացի արյան ճնշումը նորմալացնող այլ բաղադրիչներից, վարսակի ալյուրն այս հարցում ամենահզոր օգնականն է, քանի որ այն հարստացված է բուսական մանրաթելով:

Պայքարում է քաղցկեղի դեմ. Հացահատիկային բաղադրիչները նվազեցնում են հաստ աղիքի քաղցկեղի առաջացման վտանգը, ըստ բազմաթիվ հետազոտությունների, դա մնում է ճիշտ: 

 



Բանանով և դարչինով վարսակի ալյուրի համեղ բաղադրատոմս.

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

1 բաժակ վարսակի ալյուր
1 կտրատած բանան (ըստ ցանկության)
1 ճ.գ. մեղր
1/2 բաժակ կաթ
1 ճ.գ դարչին
Մի քանի մանր կտրատած 

 

 

Պատրաստման եղանակը՝ վարսակի ալյուրը լցնել կաթով և թողնել 10-20 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել մեղրը եւ լավ խառնել, շիլայի մեջ ավելացնել մանր կտրատած բանանն ու ընկույզը եւ նորից խառնել։ Վերջում ավելացնել դարչին։ Այն ձեր նախաճաշին նուրբ համ կհաղորդի։
Շաբաթը առնվազն 3 անգամ ձեր անօգուտ նախաճաշերը փոխարինեք այս շիլաով։ Եվ վերջում դուք կնախանձեք ձեր կազմվածքին, իսկ քաղցկեղի դեմ պայքարը կգերազանցի ձեր սպասելիքները։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը