Թթու կաղամբ՝ վրացական տարբերակով․ Այս սեզոնի ամենահամեղ բաղադրատոմսը
Դիտումներ 408
Բաղադրություն․
սպիտակ կաղամբ - 1 հատ
ճակնդեղ - 1 հատ
գազար - 1 հատ
սխտոր - 1 գլուխ
կծու պղպեղ - 1 հատ
ջուր - 1 լ
շաքարավազ - 0,5 բաժակ
քացախ 9% - 1 բաժակ
խոշոր աղ - 2 ճ․գ․
Կաղամբը կտրատել մեծ կտորներով։ Կտրել հում ճակնդեղը: Հում գազարը քերել խոշոր քերիչով։ Կեղևազատեք սխտորը և անցեք սխտորի մամլիչով, կտրատեք պղպեղը, ամեն ինչ խառնեք ճակնդեղի և գազարի հետ, կարող եք ավելացնել մի քանի հատ բուրավետ պղպեղ։ Բոլոր բաղադրիչները դնել տարայի մեջ։
Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը, լցնել աղը, շաքարավազը, բերել եռման աստիճանի, ավելացնել քացախը և լցնել բանկայի մեջ՝ ինչպես թթու վարունգը։ Բանկան փակեք կափարիչով։ Դուք կարող եք համտեսել հաջորդ օրը:
Ամենաընթերցվածը