Ծիծակի մարինադ․ Ամոեն տարի այսպես եմ փակում ծիծակները և շատ համեղ են ստացվում․ Դիտեք բաղադրատոմսը

Դիտումներ 250

Ծիծակի մարինադ․ Ամոեն տարի այսպես եմ փակում ծիծակները և շատ համեղ են ստացվում․ Դիտեք բաղադրատոմսը

Xohanoc.am-ը ձեզ է ներկայացնում ամրինացված ծիծակի պատրաստման եղանակը։ Այս բաղադրատոմսով շատ համեղ է ստացվում և շատ արագ։ Պատրաստեք հիմա և վայելեք ցուրտ եղանակին։

 

 

Բաղադրամասեր

 



Ծիծակ,
խնձորի քացախ,
ջուր,
բուսայուղ,
աղ,
սխտոր,
դափնու տերև,
հատիկավոր պղպեղ,
շաքարավազ,
կիտրոնի աղ,
կանաչի

 

Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝ 





Ամենաընթերցվածը