Չտեսնված սառը սուրճ պատրաստելու հրաշալի եղանակ՝ շոգին վայելելու համար
Դիտումներ 498
Մի բաժակ թունդ սուրճը շոգ առավոտի համար կարելի է գրեթե նախաճաշի վերածել՝ պատրաստելով էսպրեսսոյի վրա հիմնված սառը կոկտեյլ՝ կաթով և ընկույզի օշարակով: Եվ ըմպելիքի վրա ավելացրեք մի քիչ ցածր յուղայնությամբ հարած սերուցք՝ տեսքը ամբողջականացնելու համար:
Բաղադրիչներ՝
էսպրեսսո - 1 հատ,
կաթ - 150 մլ․,
սերուցք 11% - 50 մլ․,
պնդուկի օշարակ - 30 մլ․,
Պատրաստման եղանակը՝
Քայլ 1
Սառույցը լցնել բաժակի մեջ, ավելացնել կաթն ու օշարակը։
Քայլ 2
Ներդրեք էսպրեսսոն բարակ հոսքով:
Քայլ 3
Սերուցքը հարում ենք մինչև փրփրանա և քսում ըմպելիքի վրա։
Ամենաընթերցվածը