Չինական խոհանոցից քաղցր և թթու հավի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 260

Չինական խոհանոցից քաղցր և թթու հավի բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր․

  • Հավի միս 500 գ
  • Սոյայի սոուս 10 ճաշի գդալ
  • Խնձորի քացախ 40 մլ
  • Շաքարավազ 5 թեյի գդալ
  • Ջուր ½ բաժակ
  • Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
  • Պղպեղ 1 հատ
  • Պահածոյացված արքայախնձոր 1 հատ
  • Լոլիկ 2 հատ

 



Հավի միսը կտրատել բարակ շերտերով, դնել ամանի մեջ, լցնել սոյայի սոուսը (մոտ 6 ճաշի գդալ) և մի քիչ պղպեղ ավելացնել։ Սոուսը պատրաստեք խորը տապակի մեջ՝ խառնեք քացախը, սոյայի սոուսը (մոտ 4 ճաշի գդալ), տոմատի մածուկը։ Դնել կրակին և տաքացնել՝ ավելացնելով շաքարավազ։ 

 



Ավելացնել ջուր, դնել շերտերով կտրատած պղպեղը, պահածոյացված արքայախնձորը և լոլիկը: Փորձել. Եթե ​​սոուսը շատ թթու է, ավելացրեք մնացած շաքարը։ Եփել մարմանդ կրակի վրա մոտ 10 րոպե։ Բանջարեղենը պետք է մի փոքր պինդ մնա:  Տապակել հավը, խառնել սոուսի հետ և եփել ևս 10 րոպե, մատուցել բրնձով։



Ամենաընթերցվածը