Չինական խոհանոցից քաղցր և թթու հավի բաղադրատոմսը
Դիտումներ 272
Բաղադրամասեր․
- Հավի միս 500 գ
- Սոյայի սոուս 10 ճաշի գդալ
- Խնձորի քացախ 40 մլ
- Շաքարավազ 5 թեյի գդալ
- Ջուր ½ բաժակ
- Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
- Պղպեղ 1 հատ
- Պահածոյացված արքայախնձոր 1 հատ
- Լոլիկ 2 հատ
Հավի միսը կտրատել բարակ շերտերով, դնել ամանի մեջ, լցնել սոյայի սոուսը (մոտ 6 ճաշի գդալ) և մի քիչ պղպեղ ավելացնել։ Սոուսը պատրաստեք խորը տապակի մեջ՝ խառնեք քացախը, սոյայի սոուսը (մոտ 4 ճաշի գդալ), տոմատի մածուկը։ Դնել կրակին և տաքացնել՝ ավելացնելով շաքարավազ։
Ավելացնել ջուր, դնել շերտերով կտրատած պղպեղը, պահածոյացված արքայախնձորը և լոլիկը: Փորձել. Եթե սոուսը շատ թթու է, ավելացրեք մնացած շաքարը։ Եփել մարմանդ կրակի վրա մոտ 10 րոպե։ Բանջարեղենը պետք է մի փոքր պինդ մնա: Տապակել հավը, խառնել սոուսի հետ և եփել ևս 10 րոպե, մատուցել բրնձով։
Ամենաընթերցվածը