Դդումը այսպես կերեք․ Այն բարձրացնում է իմունիտետը և չեք հիվանդանում այս վիրուսոտ սեզոնին

Դիտումներ 743
Դդումը այսպես կերեք․ Այն բարձրացնում է իմունիտետը և չեք հիվանդանում այս վիրուսոտ սեզոնին

Աշնանային ոսկեգույն գեղեցկությամբ գալիս են ոչ միայն հոգեհարազատ բնության փոփոխությունները, այլև  մրսածությունը : 

Դդումը պարունակում է մեծ քանակությամբ C և T վիտամիններ , ինչպես նաև երկաթ։ Այս բանջարեղենն օգնում է ամրացնել արյունատար անոթները, լավացնում է մարսողությունը, պայքարում է անքնության և հոգնածության դեմ։

 

Մնում է ավելացնել կիտրոնի, լայմի, կոճապղպեղի և մեղրի խառնուրդը և հիվանդությունների դեմ պայքարի հիանալի միջոցը պատրաստ է: Բացի այդ, այս խառնուրդը շատ համեղ է ստացվում, այն կարելի է մատուցել նույնիսկ բլիթների հետ կամ թեյի համար որպես ջեմ։

 


Նախապատրաստում իմունիտետի բարձրացման համար.
Բաղադրիչներ.

150 գ մեղր
300 գ դդում
1 լայմ
1 կիտրոն
1 հատ կոճապղպեղի արմատ (5-7 սմ)
150 գ շագանակագույն շաքարավազ

 

Կիտրոնն ու լայմը մի փոքր այրել՝ ավելորդ դառնությունից ազատվելու համար։ Կտրեք մեծ կտորներով և հանեք սերմերը:
 

Դդումն ու կոճապղպեղը մաքրել կեղևից, կտրատել։
Պատրաստի բաղադրիչները լցնել բլենդերի ամանի մեջ, ավելացնել մեղրը և լցնել շաքարավազը, լավ մանրացնել։
Մրսածության կանխարգելման միջոցը պահել սառնարանում, ընդունել 1 ճ.գ. Օրական 3 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ։

 

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը