Պատրաստեք և խմեք․ Այն կմաքրի երակները և զարկերակները

Դիտումներ 726

Պատրաստեք և խմեք․ Այն կմաքրի երակները և զարկերակները

Ռոզմարինի և կիտրոնի թուրմ

Ռոզմարինի օգտակար հատկությունների մասին կարող եք գրել մի ամբողջ հանրագիտարան։ Այն բուժիչ բույս ​​է, շատ բնորոշ Միջերկրական ծովին, բայց եթե այն չի աճում ձեր տանը կամ այգում, ապա մի նեղվեք, դուք միշտ կարող եք գնել այն դեղատներից։

 

 

Հաշվի առնելով խնկունիի օգտակարությունը արյան շրջանառության, ինչպես նաև սթրեսի դեմ պայքարում՝ խորհուրդ է տրվում դրա ինֆուզիոն խմել օրը երկու անգամ՝ առավոտյան մեկ բաժակ, մյուսը երեկոյան։ Բացի այդ, մի մոռացեք, որ խնկունին հարուստ է օրգանական թթուներով, որոնք ամրացնում և մաքրում են երակները և զարկերակները։

 



Խորհուրդ ենք տալիս ավելի շատ մելիսա ավելացնել խնկունի թուրմի մեջ։

Ձեզ հարկավոր է․

15 գ ռոզմարին

10 գ կիտրոնի բալասան

1 բաժակ ջուր (200 մլ)

1 ճաշի գդալ մեղր (25 գ)

 

Նախ տաքացնում ենք ջուրը։ Երբ եռա, ավելացրեք խնկունի և կիտրոնի բալասան։ Թողնում ենք եփվի 30 րոպե։

Նշված ժամանակից հետո հանեք կրակից և թողեք եփվի և սառչի 5 րոպե։

Այնուհետև զտեք, լցնում ենք բաժակի մեջ, ավելացնում ենք մեղր և պատրաստ է:

Համեղ և անհավանական առողջարար ըմպելիք կստացվի։

 

 

Կոճապղպեղի, մեղրի եւ սխտորի թուրմ

Ցանկանու՞մ եք իմանալ, թե ինչպես է պատրաստվում այս սրտի համար օգտակար ինֆուզիոն:

Բաղադրություն․

1 պճեղ սխտոր

1 բաժակ ջուր (200 մլ)

մի քիչ քերած կոճապղպեղ (3 գ)

1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ (15 մլ)

1 ճաշի գդալ մեղր (25 գ)

 

 



Առաջին բանը, որ անում ենք, սխտորը մաքրել և մանր կտրատելն է։ Այնուհետեւ ջուրը դնել կրակին, հենց եռա, ավելացնել քերած կոճապղպեղն ու մանր կտրատած սխտորն ու թողնել եփվի 20 րոպե։

Նշված ժամանակից հետո հանեք կրակից և թողեք թրմվի և սառչի 5 րոպե։

Այնուհետեւ, ինչպես միշտ, զտում ենք ըմպելիքը, ավելացնում ենք կիտրոնի հյութն ու մեղրը՝ համը բարելավելու համար

 



Ամենաընթերցվածը