Բուժեք փսորիազը, սնկերը, մրսածությունը և պզուկները այս յուղի միջոցով
Մալալևկան յուրահատուկ միջոց է, որն ավելի հայտնի է որպես թեյի ծառի յուղ: Եթերային յուղ է, որը ստացվում է բույսի տերեւներից։ Մալալևկայի կազմը ներառում է մոտ 90 տարբեր տարրեր։ Գույնը թափանցիկ է կամ պղտոր դեղին:
Այս միջոցն իր համբավը ձեռք է բերել իր յուրահատուկ բուժիչ հատկությունների շնորհիվ՝ մաշկը մաքրելու, մարմինը բուժելու և նրան բնական ուժ հաղորդելու ունակությամբ։ Բացի այդ, յուղը հիանալի է իմունային համակարգը խթանելու համար։
Թեյի ծառի յուղի որոշ առավելություններ ներառում են.
- անզգայացնող;
- հակաբակտերիալ;
- հակասնկային;
- հակասեպտիկ;
- վերականգնող;
- խորխաբեր և այլն:
Մալալևկայի օգտագործման եղանակները.
- ցնցուղից հետո - քսել եղունգներին դրանց բուժման համար;
- խառնել մաքրող միջոցի հետ՝ մաշկը ավելի լավ մաքրելու համար;
- կիրառել գրգռվածություն և ցան բուժիչ նպատակներով;
- Լվացեք ձեր ատամի խոզանակը մելալևկայով, որպեսզի այն մաքրվի բակտերիայից:
Սենյակը հաճելի բուրմունքով լցնելու համար պարզապես մի քանի կաթիլ յուղ ավելացրեք հատուկ դիֆուզորի մեջ։ Կարող եք նաև մելալևկա լցնել ձեռքի ափին և քսել այն, ներշնչել նրա բույրը։ Ի դեպ, այս կերպ դուք կարող եք բարելավել շնչառությունը եւ թեթեւացնել խցանված քիթը։
Եթե դուք մի քանի կաթիլ թեյի ծառի յուղ ավելացնեք հյութի, թեյի կամ սովորական ջրի մեջ, ապա կստանաք հիանալի և անսովոր ըմպելիք։ Նույն կերպ կարելի է պատրաստել մրգային սմուզիներ կամ մուսսեր։ Հեղուկների կանոնավոր օգտագործումը մելալեյկա հավելումով կմաքրի օրգանիզմը ներսից և կբուժի օրգանները։