Բժիշկը խորհուրդ է տալիս այս օրերին հնդկահավի միս ուտեք․ Ահա թե ինչու

Դիտումներ 800

Բժիշկը խորհուրդ է տալիս այս օրերին հնդկահավի միս ուտեք․ Ահա թե ինչու

Հնդկահավի միսը պարունակում է զգալի քանակությամբ սելեն, ունի հակաօքսիդանտ հատկություն, կանխարգելում է քաղցկեղի զարգացումը, չի առաջացնում ալերգիա, շատ հարմար կերակուր է երեխաների համար։ Այս տեսակի միսը նպաստում է ոսկորների, եղունգների, մազերի աճին։

 

 

Հնդկահավի միսը ճարպեր չի պարունակում և դիետիկ սնունդ է համարվում։ Պարունակում է վիտամին A, E, PP, ինչպես նաև B խմբի վիտամիններ, երկաթ, ֆոսֆոր, մագնիում, նատրիում, սելեն, ցինկ, մանգան և հանքային այլ նյութեր։

 




Հնդկահավի 100 գրամ եփած միսը 190 կկալ է, իսկ հումը՝ 115 կկալ։

Հաճախ ուտելու դեպքում նպաստում է իմունային համակարգի ամրապնդմանը։

 

 

Բարենպաստ ազդեցություն է թողնում սրտանոթային համակարգի վրա։

 



Կարգավորում է նյարդային համակարգի աշխատանքը, օգնում պաշտպանվել անքնությունից։

Օգտակար է երեխաների համար (ինչպես նապաստակի միսը)։

 

 

Խորհուրդ է տրվում ներառել հղի և կրծքով կերակրող կանանց սննդաբաժնում։

Շատ օգտակար է ավելորդ քաշ ունեցող մարդկանց համար։



Ամենաընթերցվածը