Բժիշկ Մյասնիկովը խորովածի համար ամենաօգտակար միսն ու մարինադն է անվանել
Դիտումներ 735
Բժիշկը համաձայն է գաստրոէնտերոլոգների հետ, որ խորովածն ամենաառողջ սնունդը չէ, սակայն չի կարող չեղյալ համարել ստեղծված ավանդույթը։
Ուստի Ալեքսանդր Մյասնիկովը կարծում է, որ հայտնի ուտեստը պետք է հնարավորինս օգտակար պատրաստել։
Մասնագետը վստահ է, որ այս դեպքում ոչ միայն օգտակարությունն է կարևոր, այլ նաև համը։ Բժիշկը բացատրեց, թե ինչպիսի միս և մարինադ է ավելի լավ օգտագործել խորովածի համար.
Մյասնիկովն ընդգծել է, որ նրանք, ովքեր նիհարում են և պարզապես նրանք, ովքեր անհանգստանում են իրենց առողջության համար, պետք է անպայման ընտրեն մսի հետևյալ տարբերակներից մեկը.
• հավ
• նապաստակ
• հորթ
• հնդկահավ
Մյասնիկովը նշել է, որ եղել է Կովկասում, որտեղ խորովածը ավանդական ուտեստ է։ Բժիշկն ընդգծել է, որ համի գաղտնիքը մարինադի մեջ է։
Նրա խոսքով, կովկասցիները չեն չարաշահում աղը և ավելին, միսը չեն թաթախում գարեջրի կամ գինու մեջ՝ սա անօգուտ է և վնասակար։
Ամենաընթերցվածը