Բիսկվիտ, որը պատրաստվում է լիմոնադով․ Խոսքերն ավելորդ են, պատրաստեք և համոզվեք

Դիտումներ 567

Բիսկվիտ, որը պատրաստվում է լիմոնադով․ Խոսքերն ավելորդ են, պատրաստեք և համոզվեք

Բաղադրիչները՝

  • Ձու՝ 4 հատ
  • Շաքարավազ՝ 1,5 բաժակ
  • Վանիլային շաքարավազ՝ 10 գ.
  • Լիմոնադ՝ 1 բաժակ
  • Արևածաղկի ձեթ՝ 1 բաժակ
  • Ցորենի ալյուր՝ 3 բաժակ

 

 

 



Պատրաստումը՝
1. Ալյուրը մաղեք փխրեցուցիչի հետ:

2. Առանձին ամանի մեջ հարեք ձվերը սովորական և վանիլային շաքարավազի հետ: Շարունակելով հարել՝ լցրեք արևածաղկի ձեթը, հետո՝ լիմոնադը: Մաս-մաս ավելացրեք ալյուրը:

3. Խմորը լցրեք կարագով պատված թխելու ձևամանի մեջ: Դրեք ջեռոցը 40 րոպեով 180 աստիճանով: Պատրաստի լինելը ստուգեք փայտիկով: Թխվելուց հետո բիսկվիթը 20 րոպե թողեք անջատված ջեռոցում: Հետո ձևամանը հանեք և անմիջապես միջից հանեք բիսկվիթը:



Ամենաընթերցվածը