Այսօր իշխան ձուկ եմ առել և երբ փորը բացեցի, տեսեք ինչ դուրս եկավ միջից, ապշել կարելի է

Դիտումներ 4240
Այսօր իշխան ձուկ եմ առել և երբ փորը բացեցի, տեսեք ինչ դուրս եկավ միջից, ապշել կարելի է

Այսօր ՝ ապրիլի 11-ին Սևանից իշխան ձուկ եմ առել։ Եվ տանը արդն պատրաստելուց, երբ բացեցի փորը, զարմանալի բան եղավ։ Տեսեք ինչ կար ձկան փորի մեջ։

 

 

Այո, դուք ճիշտ նկատեցիք, կարմիր խավիար։

 

 

Զարմանալի է միանշանակ, քանի որ վերջին անգամ 2000-ականների սկզբին էի այդպիսի բան տեսել։ Մարդիկ մաքրում են, հանում են խավիարը և նոր են վաճառում։

 

 

Նաև շատ քիչ է լինում, որ իշխանի մեջ խավիար լինի, այն էլ այդ քանակությամբ։


Ձեզ ենք ներկայացնում Իշխան ձկան ամենապարզ և համեղ պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

 

 

1 հատ միջին չափի իշխանին ՝ 

1 բաժակ ջուր,

աղ, մաղադանոս

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Մաքրած  ձուկը լվանալ, աղ ցանել, դնել կաթսան, ավելացնել ջուրը: Կաթսան ծածկել, և ձուկը շոգեխաշել մարմանդ կրակի վրա 15 - 18 րոպե:

Դրանից հետո կաթսան վերցնել կրակի վրայից, զգուշությամբ ձուկը փոխադրել սկուտեղը և զարդարել մաղադանոսով:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը