Այս եղանակին այն իդեալական է․ Պատրաստեք թթու կաղամբ՝ վրացական տարբերակով

Դիտումներ 566

Այս եղանակին այն իդեալական է․ Պատրաստեք թթու կաղամբ՝ վրացական տարբերակով

Բաղադրություն․

սպիտակ կաղամբ - 1 հատ

ճակնդեղ - 1 հատ

գազար - 1 հատ

սխտոր - 1 գլուխ

կծու պղպեղ - 1 հատ

 

 

ջուր - 1 լ

շաքարավազ - 0,5 բաժակ

քացախ 9% - 1 բաժակ

խոշոր աղ - 2 ճ․գ․

 



Կաղամբը կտրատել մեծ կտորներով։ Կտրել հում ճակնդեղը: Հում գազարը քերել խոշոր քերիչով։ Կեղևազատեք սխտորը և անցեք սխտորի մամլիչով, կտրատեք պղպեղը, ամեն ինչ խառնեք ճակնդեղի և գազարի հետ, կարող եք ավելացնել մի քանի հատ բուրավետ պղպեղ։ Բոլոր բաղադրիչները դնել տարայի մեջ։

 

 



Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը, լցնել աղը, շաքարավազը, բերել եռման աստիճանի, ավելացնել քացախը և լցնել բանկայի մեջ՝ ինչպես թթու վարունգը։ Բանկան փակեք կափարիչով։ Դուք կարող եք համտեսել հաջորդ օրը:



Ամենաընթերցվածը