Աղջիկներ, այս թթու դնելու ժամանակն է․ Խորտիկ, որը կարճ ժամանակում կմաքրվի սեղանից, քանի որ այն շատ համեղ է՝ բոլորը կուտեն

Դիտումներ 700

Աղջիկներ, այս թթու դնելու ժամանակն է․ Խորտիկ, որը կարճ ժամանակում կմաքրվի սեղանից, քանի որ այն շատ համեղ է՝ բոլորը կուտեն

Ցուկկինիի սեզոնն այժմ եռում է, ինչը նշանակում է, որ ժամանակն է պատրաստել համեղ նախուտեստներ վիտամիններով հարուստ բանջարեղենից: 

Մարինացված ցուկկինի բաղադրատոմսը․

 

Բաղադրիչներ․

500 գ երիտասարդ ցուկկինիներ

1,5 ճ.գդ. աղ

70 գ բուսական յուղ

2 ճ.գ. քացախ

2 ճ.գ. մեղր

5-6 պճեղ սխտոր

աղացած սև պղպեղ

թարմ խոտաբույսեր

 

1. Լվացեք և մաքրեք ցուկկինինը: Եթե ​​ցուկկինին երիտասարդ է, ապա կարող եք թողնել կեղևը։ Այնուհետեւ բանջարեղենը կտրատել շատ բարակ շերտերով:

2. Այդ ընթացքում պատրաստել մարինադը։ Սխտորը քամել, խառնել արևածաղկի ձեթի և մեղրի հետ։ Մանրակրկիտ խառնել և ավելացնել քացախը, պղպեղը և մանր կտրատած խոտաբույսերը։ Կրկին խառնել։ Այժմ մարինադը պատրաստ է

3. Այժմ ցուկկինից ջուրը քամեք, ձեռքերով լավ քամեք, լցրեք մարինադի մեջ և մանրակրկիտ խառնեք։ Դնել սառնարանում 2-3 ժամ, ապա մատուցել։

Դուք պետք է առավելագույնս օգտվեք ցուկկինիի սեզոնից և անընդհատ միևնույն բանը մի ուտեք:



Այս եղանակին այն իդեալական է․ Պատրաստեք թթու կաղամբ՝ վրացական տարբերակով

Բաղադրություն․

սպիտակ կաղամբ - 1 հատ

ճակնդեղ - 1 հատ

գազար - 1 հատ

սխտոր - 1 գլուխ

կծու պղպեղ - 1 հատ

 

 

ջուր - 1 լ

շաքարավազ - 0,5 բաժակ

քացախ 9% - 1 բաժակ

խոշոր աղ - 2 ճ․գ․

Կաղամբը կտրատել մեծ կտորներով։ Կտրել հում ճակնդեղը: Հում գազարը քերել խոշոր քերիչով։ Կեղևազատեք սխտորը և անցեք սխտորի մամլիչով, կտրատեք պղպեղը, ամեն ինչ խառնեք ճակնդեղի և գազարի հետ, կարող եք ավելացնել մի քանի հատ բուրավետ պղպեղ։ Բոլոր բաղադրիչները դնել տարայի մեջ։



Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը, լցնել աղը, շաքարավազը, բերել եռման աստիճանի, ավելացնել քացախը և լցնել բանկայի մեջ՝ ինչպես թթու վարունգը։ Բանկան փակեք կափարիչով։ Դուք կարող եք համտեսել հաջորդ օրը:

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը