Ավելին, քան պարզապես ցան, փռշտոց և այտուց. ալերգիայի քիչ հայտնի նշաններ
Ալերգիան շատ տարածված հիվանդություն է, որը կարող է պայմանավորված լինել բազմաթիվ գործոններով:
Բայց դա միշտ չէ, որ դրսևորվում է սովորական ախտանիշներով, ինչը անհնար է դարձնում ճիշտ բուժում սկսելը։
Ալերգիայի ոչ այնքան ակնհայտ նշաններից մեկը կարող է լինել գլխացավը: Ամենից հաճախ այս դեպքում այն տեղայնացված է սինուսի տարածքում:
Հիվանդությանը ուղեկցող այտուցը միշտ չէ, որ նկատելի է։ Նրանք կարող են լինել աննշան, տեղակայված մարմնի ներսում և որևէ կոնկրետ սենսացիա չառաջացնել:
Ալերգիայի այս դրսեւորումը հանգեցնում է թթվածնի պակասի։ Դրա պատճառով դուք կարող եք թուլություն և հոգնածություն զգալ, ինչը չի դադարի այնքան ժամանակ, մինչև չսկսեք խուսափել ալերգենի հետ շփումից: Նույն պատճառով հնարավոր են քնի հետ կապված խնդիրներ։
Հիվանդությունը կարող է ազդել նաև մարսողական համակարգի վրա: Այս դեպքում ստամոքսի ցավեր են նկատվում։ Դա տեղի է ունենում որոշակի տարրերի արտադրության շնորհիվ, որը տեղի է ունենում, երբ մարմինը ենթարկվում է ալերգենին:
Կարող է առաջանալ նաև փորկապություն, որն առավել հաճախ առաջանում է, եթե գրգռիչը գալիս է սննդից։
Երբ հիվանդությունը հայտնվում է, հիմնական զգայարանները նույնպես ազդում են: Ձեր հոտառությունը նվազում է, դուք սկսում եք ավելի քիչ պարզ զգալ ուտելիքի համը, և ձեր ձայնը դառնում է խռպոտ։
7 մթերք, որոնք սպանում են բակտերիաները՝ քաղցկեղ, գաստրիտ, փքվածություն, ալերգիա և այլն
Ես ազատվեցի գաստրիտից, որը բուժում էի արդեն 5 տարի, պարզ և արագ։ Ես ափսոսում եմ, որ ես դա չգիտեի նախկինում:
1. Բրոկկոլի
Բազմաթիվ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ դրանք հարուստ են սուլֆորաֆանով, միացություն, որն արագորեն ոչնչացնում է բակտերիաները։
Բլենդերի ամանի մեջ լցրեք 1 թարմ բրոկկոլի և 100-150 մլ ջուր։ Խմեք անմիջապես։ Ի դեպ, այս ըմպելիքը շատ համեղ է։
2. Քրքում
Հնդկական ծագման այս համեմունքը հարուստ է բուժիչ հատկություններով։
Քրքումը խթանում է ստամոքսի թթվի արտադրությունը, որն օգնում է ստամոքսի լորձաթաղանթին կանխել բակտերիաների վնասակար ազդեցությունը։
3. Պրոպոլիս
Պարզապես ավելացրեք 20 կաթիլ պրոպոլիս 200 մլ տաք ջրին:
4. Լոռամիրգ
Պարբերաբար օգտագործեք լոռամիրգ և լոռամրգի հյութ։
5. Կանաչ թեյ
Ամեն օր խմեք 2-3 բաժակ որակյալ կանաչ թեյ՝ առանց շաքարի կամ այլ քաղցրացուցիչների։
6. Ձիթապտղի յուղ
Էքստրա ձիթապտղի յուղը հզոր զենք էբակտերիաների դեմ:
Հակաօքսիդանտների մեծ քանակության շնորհիվ այն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկություն։
Բակտերիաները վերացնելու համար անհրաժեշտ է մեկ ամիս օրական 3 անգամ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ օգտագործել։
7. Կոճապղպեղ
Կոճապղպեղի օգտագործումը խորհուրդ է տրվում ստամոքսի թթվայնության, սրտխառնոցի, ստամոքսի ցավերի, խոցերի և մարսողական այլ խնդիրների դեմ պայքարելու համար։
Կոճապղպեղն ունի նաև բարձր մանրէասպան հատկություն։
Փոքր չափաբաժինների կանոնավոր օգտագործումը (1/2 թեյի գդալ) արդյունավետորեն կվերացնի բակտերիաները:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։