Ավելին, քան պարզապես ցան, փռշտոց և այտուց. ալերգիայի քիչ հայտնի նշաններ

Դիտումներ 394

Ավելին, քան պարզապես ցան, փռշտոց և այտուց. ալերգիայի քիչ հայտնի նշաններ

Ալերգիան շատ տարածված հիվանդություն է, որը կարող է պայմանավորված լինել բազմաթիվ գործոններով:

Բայց դա միշտ չէ, որ դրսևորվում է սովորական ախտանիշներով, ինչը անհնար է դարձնում ճիշտ բուժում սկսելը։
Ալերգիայի ոչ այնքան ակնհայտ նշաններից մեկը կարող է լինել գլխացավը: Ամենից հաճախ այս դեպքում այն ​​տեղայնացված է սինուսի տարածքում: 
Հիվանդությանը ուղեկցող այտուցը միշտ չէ, որ նկատելի է։ Նրանք կարող են լինել աննշան, տեղակայված մարմնի ներսում և որևէ կոնկրետ սենսացիա չառաջացնել:
Ալերգիայի այս դրսեւորումը հանգեցնում է թթվածնի պակասի։ Դրա պատճառով դուք կարող եք թուլություն և հոգնածություն զգալ, ինչը չի դադարի այնքան ժամանակ, մինչև չսկսեք խուսափել ալերգենի հետ շփումից: Նույն պատճառով հնարավոր են քնի հետ կապված խնդիրներ։
Հիվանդությունը կարող է ազդել նաև մարսողական համակարգի վրա: Այս դեպքում ստամոքսի ցավեր են նկատվում։ Դա տեղի է ունենում որոշակի տարրերի արտադրության շնորհիվ, որը տեղի է ունենում, երբ մարմինը ենթարկվում է ալերգենին:
Կարող է առաջանալ նաև փորկապություն, որն առավել հաճախ առաջանում է, եթե գրգռիչը գալիս է սննդից։
Երբ հիվանդությունը հայտնվում է, հիմնական զգայարանները նույնպես ազդում են: Ձեր հոտառությունը նվազում է, դուք սկսում եք ավելի քիչ պարզ զգալ ուտելիքի համը, և ձեր ձայնը դառնում է խռպոտ։

 



7 մթերք, որոնք սպանում են բակտերիաները՝ քաղցկեղ, գաստրիտ, փքվածություն, ալերգիա և այլն

Ես ազատվեցի գաստրիտից, որը բուժում էի արդեն 5 տարի, պարզ և արագ։ Ես ափսոսում եմ, որ ես դա չգիտեի նախկինում:

Ահա 7 մթերքների ցանկը, որոնք օգնում են արդյունավետ պայքարել այս բակտերիաների դեմ.

1. Բրոկկոլի

Բազմաթիվ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ դրանք հարուստ են սուլֆորաֆանով, միացություն, որն արագորեն ոչնչացնում է բակտերիաները։

Բլենդերի ամանի մեջ լցրեք 1 թարմ բրոկկոլի և 100-150 մլ ջուր։ Խմեք անմիջապես։ Ի դեպ, այս ըմպելիքը շատ համեղ է։

 

 

2. Քրքում 

Հնդկական ծագման այս համեմունքը հարուստ է բուժիչ հատկություններով։

Քրքումը խթանում է ստամոքսի թթվի արտադրությունը, որն օգնում է ստամոքսի լորձաթաղանթին կանխել բակտերիաների վնասակար ազդեցությունը։

Գիտնականները խորհուրդ են տալիս այս համեմունքն օգտագործել ամեն օր, բայց ոչ ավելի, քան 1 թեյի գդալ։

3. Պրոպոլիս

Պարզապես ավելացրեք 20 կաթիլ պրոպոլիս 200 մլ տաք ջրին:

Օգտագործեք օրը երկու անգամ՝ առաջին անգամ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, երկրորդ անգամ՝ քնելուց առաջ։

4. Լոռամիրգ

Պարբերաբար օգտագործեք լոռամիրգ և լոռամրգի հյութ։

 

 

 

 



5. Կանաչ թեյ

Ամեն օր խմեք 2-3 բաժակ որակյալ կանաչ թեյ՝ առանց շաքարի կամ այլ քաղցրացուցիչների։

6. Ձիթապտղի յուղ

Էքստրա ձիթապտղի յուղը հզոր զենք էբակտերիաների դեմ:

Հակաօքսիդանտների մեծ քանակության շնորհիվ այն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկություն։

Բակտերիաները վերացնելու համար անհրաժեշտ է մեկ ամիս օրական 3 անգամ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ օգտագործել։

 

 

7. Կոճապղպեղ

Կոճապղպեղի օգտագործումը խորհուրդ է տրվում ստամոքսի թթվայնության, սրտխառնոցի, ստամոքսի ցավերի, խոցերի և մարսողական այլ խնդիրների դեմ պայքարելու համար։

Կոճապղպեղն ունի նաև բարձր մանրէասպան հատկություն։

Փոքր չափաբաժինների կանոնավոր օգտագործումը (1/2 թեյի գդալ) արդյունավետորեն կվերացնի բակտերիաները:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը