Աշնանային շատ համեղ աղցանի բաղադրատոմս՝ թթու վարունգով և ձվով
Ինչպես պատրաստել աղցան թթու վարունգով և ձվով
Բաղադրությունը.
Վարունգ
Հավի ձու - 4 հատ
Ցուկկինի - 200 գ
Բուլղարական պղպեղ - 200 գ
Պանիր - 100 գ
Մաղադանոս - 30 գ
Սխտոր - 2 ատամ
Մանանեխ - 1 թեյի գդալ
Կիտրոնի հյութ - 1 ճ /գ
Բուսական յուղ - 2 ճ /գ.
Քնջութ - 1 ճ /գ
Աղ - 2 պտղունց
Փոքր ձվերը միջին ջերմության վրա եռացնելուց հետո 3-4 րոպե եփեք։ Ձվերը եփելուց հետո պետք է անմիջապես դնել սառը ջրի մեջ։
Մարինացված վարունգը կտրատել միջին հաստության շրջանակների։
Բուլղարական պղպեղը լվանալ, միջուկը սերմերով և ցողունով հեռացնել։ Բաժանեք կտորների։
Թթու վարունգով և ձվով աղցանին ավելի շատ գույն հաղորդելու համար ես երկու գույնի բուլղարական պղպեղ եմ ավելացրել։
Լվացեք ցուկկինին, կտրեք պոչը և կտրեք բարակ շերտերով:
Տապակել ցուկկինիի շրջանակները տաքացված տապակի մեջ՝ քիչ քանակությամբ բուսական յուղի ավելացմամբ։ Ցուկկինին պետք է լինի գեղեցիկ, ոսկեգույն երկու կողմից: Չկպչող թավայի մեջ կարող եք արագ և հեշտությամբ տապակել ցուկկինին՝ առանց յուղ ավելացնելու։
Մաքրել սխտորը կեղևից: