Աշնանային շատ համեղ աղցանի բաղադրատոմս՝ թթու վարունգով և ձվով

Դիտումներ 527

Աշնանային շատ համեղ աղցանի բաղադրատոմս՝ թթու վարունգով և ձվով

Ինչպես պատրաստել աղցան թթու վարունգով և ձվով

Բաղադրությունը.

Վարունգ

Հավի ձու - 4 հատ

Ցուկկինի - 200 գ

Բուլղարական պղպեղ - 200 գ

Պանիր - 100 գ

Մաղադանոս - 30 գ

Սխտոր - 2 ատամ

Մանանեխ - 1 թեյի գդալ

 

 

Կիտրոնի հյութ - 1 ճ /գ

Բուսական յուղ - 2 ճ /գ.

Քնջութ - 1 ճ /գ

Աղ - 2 պտղունց

 

 



Փոքր ձվերը միջին ջերմության վրա եռացնելուց հետո 3-4 րոպե եփեք։  Ձվերը եփելուց հետո պետք է անմիջապես դնել սառը ջրի մեջ։

 

 

Մարինացված վարունգը կտրատել միջին հաստության շրջանակների։

Բուլղարական պղպեղը լվանալ, միջուկը սերմերով և ցողունով հեռացնել։ Բաժանեք կտորների։

 



Թթու վարունգով և ձվով աղցանին ավելի շատ գույն հաղորդելու համար ես երկու գույնի բուլղարական պղպեղ եմ ավելացրել։

Լվացեք ցուկկինին, կտրեք պոչը և կտրեք բարակ շերտերով:

Տապակել ցուկկինիի շրջանակները տաքացված տապակի մեջ՝ քիչ քանակությամբ բուսական յուղի ավելացմամբ։ Ցուկկինին պետք է լինի գեղեցիկ, ոսկեգույն երկու կողմից: Չկպչող թավայի մեջ կարող եք արագ և հեշտությամբ տապակել ցուկկինին՝ առանց յուղ ավելացնելու։

Մաքրել սխտորը կեղևից:



Ամենաընթերցվածը