Արդյունավետ և առողջ կանաչ դիետա կիվիով. Կախված կոնքեր կամ փոր չկա
Ես իսկապես չէի սիրում այս թթու միրգը, բայց հիմա ... և նույնիսկ նման ազդեցությունից հետո:
Կիվին կօգնի ձեզ դառնալ ավելի նիհար` արտակարգ իրավիճակներում:
Քաշի կորստի համար կիվիի դիետան կօգնի ձեզ արագ մաքրել ձեր մարմինը, այրել ավելորդ ճարպը առանց մկանները թուլացնելու, ինչպես նաև վիտամիններով հարստացնել ձեր իմունային համակարգը, որը ձմռանը սպառվել է:
Կիվին պարունակում է բնական կարնիտին՝ բուսական ծագման ճարպ այրող միջոց։ Պտուղը հարուստ է նաև բջջանյութով և վիտամին C-ով, ֆլավոնոիդներով և հակաօքսիդանտներով: Միևնույն ժամանակ, այն ցածր է կալորիաներով: Իդեալական է պահքի օրերի համար. մրգի թելքավոր կառուցվածքը կօգնի վերահսկել ախորժակը:
Օգտակար է 1 կիվի ուտել դատարկ ստամոքսին, եթե դուք չեք տառապում ստամոքսի խոցով կամ գաստրիտով։ Որոշ մարդիկ նույնիսկ այն ուտում են կեղևի հետ, որը պարունակում է նաև շատ սննդարար նյութեր և բջջանյութ:
Ողջ օրվա ընթացքում խորհուրդ է տրվում ուտել 6 կիվի և խմել 1,5 լիտր ցածր յուղայնությամբ կեֆիր:
Դիետայի ընթացքում մարսողական համակարգը կհանգստանա, աղիները կմաքրվեն։ Կիվիի հրաշագործ հատկությունների շնորհիվ դուք կարող եք նիհարել մինչև 2 կգ ընդամենը 1 օրում։
Դիետայի ընթացքում կարելի է խմել կոկտեյլներ՝ կեֆիրը բլենդերի մեջ խառնել կիվիի և նարինջի կամ հատապտուղների հետ։ Սա կդիվերսիֆիկացնի ճաշացանկը և կօգնի ձեզ հաճույքով դիմանալ սննդի սահմանափակումներին, բայց օրգանիզմը մաքրելու հրաշագործ ազդեցությունը կմնա:
Նախաճաշ
1 փունջ հազարից, 1 բուլղարական պղպեղից, 1 կիվիից, 2 կանաչ սոխից պատրաստել աղցան։ Աղցանը համեմեք 1 ճաշի գդալ մանանեխով կամ կիտրոնի հյութով։
Խորտիկ նախաճաշից 2 ժամ հետո
Բլենդերի մեջ կոկտեյլ պատրաստեք 1 կանաչ խնձորից, 1 կիվիից և 1 բանանից։ Եթե չեք կարողանում սմուզի պատրաստել, պարզապես վայելեք մրգերը:
Ընթրիք
Լցնել 3 ճ.գ. վարսակի ալյուր մի բաժակ բնական յոգուրտով, ավելացնել մի բուռ չամիչ, մանր կտրատած մանդարին և մանր կտրատած կիվի։ Թող հացահատիկը մնա մոտ 15 րոպե և վայելեք էներգիայով հարուստ ընթրիքը:
Կեսօրից հետո խորտիկ
Պատրաստեք մրգային աղցան՝ ձեզ հարկավոր կլինի 1 բանան, 1 խնձոր, 1 կիվի և մեկ բաժակ կեֆիր կամ յոգուրտ։ Աղցանին կարող եք մի պտղունց դարչին ավելացնել։
Քնելուց առաջ Կարող եք ընտրել՝ կարող եք ուտել 1 նարինջ կամ խմել 1 բաժակ կեֆիր
Առանց աղի դիետան մեկ շաբաթում կազատի այտուցը և 5 կգ ավելորդ քաշը
Առանց աղի դիետայի դրական և բացասական կողմերը.
Քաշը հեշտությամբ հեռանում է ցանկացած տեսակի գործչի դեպքում, մինչդեռ ճաշացանկը բազմազան է և հարուստ բոլոր անհրաժեշտ նյութերով: Այս դիետայում՝ հեշտ և արագ պատրաստվող կերակուրներ: Դիետայի ընթացքում կատարյալ բեռնաթափվում է ամբողջ մարմինը՝ ներառյալ լյարդը, երիկամները և սիրտը։ Անհետանում է այտուցը և ավելորդ հեղուկը։
Միևնույն ժամանակ, նրանց համար, ովքեր սովոր են առօրյա մենյուում աղի ավելցուկին, բավականին դժվար է դիմանալ սննդի անճաշակ համին։
Աղի օգտագործման դեպքում կորցրած հեղուկը վերադառնում է, ուստի նրանք, ում ցույց է տրվում առանց աղի դիետա՝ երիկամների, սրտանոթային համակարգի և այտուցների հակվածությամբ իրենց վիճակը նորմալացնելու համար, պետք է ընտելանան աղի և թարմի մշտական սահմանափակմանը: ճաշատեսակների համը.
Առանց աղի դիետայի դեպքում դուք պետք է խուսափեք.
- Մարինացված, աղած, պահածոյացված:
- Ապխտած միս.
- Աղած, չորացրած ձուկ:
- Արագ սնունդ, արագ սնունդ:
- Քաղցր, գազավորված և ալկոհոլային ըմպելիքներ.
- Ալյուր և քաղցր արտադրանք.
Փոքր չափաբաժիններով աղը հայտնաբերվում է ցանկացած մթերքի մեջ, ուստի սննդակարգից կարճ ժամանակահատվածում դրա գրեթե ամբողջական բացառումը չի վնասի օրգանիզմին։
Ինչ ուտել առանց աղի դիետայի.
Թույլատրվում է օրական 2 բաժակ սև սուրճ խմել՝ բացառելով կաթի և շաքարի ավելացումը։
Կանաչ թեյ առանց շաքարի, չգազավորված մաքուր ջուր կիտրոնով։
Հավի, տավարի, հորթի կամ հնդկահավի միս առանց մաշկի:
Բոլոր տեսակի բանջարեղեն, սունկ.
Եփած, թխած ձուկ.
Կաթնաշոռ 5%-ից ոչ ավելի յուղ և կեֆիր։
Քաղցր և թթու մրգեր և հատապտուղներ:
Ամբողջ հացահատիկային հեղուկ հացահատիկ.
Բանջարեղենային ապուրներ.
Թարմ քամած բանջարեղենի և մրգային հյութեր՝ առանց աղի և շաքարի։
Սնունդը շոգեխաշած է, թխում է ջեռոցում, առանց յուղ ավելացնելու։ Կարելի է պատրաստել մարինադներ, օգտագործել սոյայի սոուս։ Աղցանները համեմված են դյուրամարս յուղերով՝ քունջութ, կտավատի սերմեր, դդում։
Մոտավոր ճաշացանկ 7 օրվա համար՝ հաշվի առնելով օրական 1200/1500 կալորիաների սպառումը։
Նախաճաշին մի բաժակ թարմ աղացած սուրճ կամ կանաչ թեյ՝ փոխարինելով տոստով, եփած ձվով կամ թեփով հացով:
Ճաշին՝ բանջարեղենային աղցան 200-300 գ, ձուկ, միս կամ թռչնամիս, թարմ քամած հյութ։
Ընթրիքին ՝ անյուղ կեֆիր, կաթնաշոռ վանիլով պանիր, քաղցր և թթու մրգեր՝ մածունով: Կամ թխած ձվածեղ, միս կամ շոգեխաշած ձուկ, բանջարեղենային խյուս խոտաբույսերով:
Ստամոքսի ծավալը նվազեցնելու համար խորհուրդ է տրվում չափաբաժինները սահմանափակել 200-300 գրամով։ Խմեք ավելի շատ պարզ ոչ գազավորված ջուր, բուսական թուրմեր, թեյ և մրգային կոմպոտներ առանց շաքարի:
Բոլոր ուտեստները պատրաստվում են առանց աղի։
Օրական սպառվում է 1,5-2 լիտր հեղուկ։
Նվազեցրեք ֆիզիկական ակտիվությունը (քայլում, առավոտյան վարժություններ):
Ուտելուց հետո պետք է սովի մի փոքր զգացում լինի։
Ընթրիքը պետք է լինի քնելուց ոչ ուշ, քան երկու ժամ առաջ։
Եթե խափանում է առաջանում, ապա ավելի լավ է սնունդը թեթև աղացնել, բայց շարունակել դիետան։
Ինչպես կարող եք հարստացնել առանց աղի դիետայի դիետան:
Մաղադանոս, սամիթ, նեխուր, ռեհան։
Կիտրոնի հյութ, խնձորի քացախ։
Մեխակ, դարչին, վանիլին։
Մշկընկույզ, կոճապղպեղ, համեմ, քրքում։
Ե՛վ չորացրած, և՛ թարմ սոխ և սխտոր։
Եթե միսը, ձկան ուտեստները մարինացնեք շոգեխաշելուց կամ շոգեխաշելուց առաջ, դա մեծապես կբարելավի դրա համը:
Թարմ խոտաբույսերով և մրգերով սմուզիներում կարելի է դարչին ավելացնել, այն շատ ավելի համեղ կստացվի։
Առանց աղի դիետայի չի կարելի հետևել երկու շաբաթից ավելի, լավագույն տարբերակը մեկ շաբաթն է։ Արդեն այս կարճ ժամանակահատվածում դուք կարող եք օգուտ բերել ձեր առողջությանը և ձեռք բերել ցանկալի ներդաշնակություն։
Դե, առանց աղի դիետայից հետո կարևոր է թույլ տալ, որ մարմինը սահուն վերադառնա սովորական սննդին: Հետեւաբար, պատրաստի կերակուրները նվազագույն աղած են: Ճիշտ սնվեք և եղեք առողջ և նիհար:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։