Ամանորյա խորտիկ 2023․ Բաղադրատոմսը պահպանեք ձեր մոտ և պատրաստեք այն Ամանորին
Դիտումներ 1303
Բաղադրությունը․
Հավի ձու - 3 հատ
Ծովախեցգետնի ձողիկներ - 2 հատ
Հալած պանիր - 40 գ
Կոշտ պանիր - 40 գ
Մայոնեզ - 1 ճ.գ.
Միջին չափի գազար - 1 հատ
Թարմ վարունգ - 1/2 հատ
Պղպեղի հատիկներ՝ զարդարման համար
Խեցգետնի ձողիկները, հալած ու պինդ պանիրները քերիչով անցկացնում ենք։
Եփած ձվերը կիսով չափ կտրատել և հանել դեղնուցը։ Դուք պետք է ստանաք սպիտակուցային նավակներ, որոնք կլցնենք աղցանի զանգվածով։
Մնացածին ավելացնել դեղնուցները և լավ հունցել։
Աղցանի զանգվածին ավելացրեք մայոնեզ և խառնեք։ Այնուհետև միջուկը թեյի գդալով լցնում ենք սպիտակուցների կեսերին՝ սեղմելով միջուկը, որպեսզի ստացվի կիսաշրջանաձև։
Կտրեք նապաստակի ականջները գազարից և վարունգից և զգուշորեն ամրացնում դրանք ատամի չոփերով:
Ճագարների համար պղպեղի հատիկներից պատրաստում ենք աչքեր։
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը