Սուրճի փոխարեն Ամանորին իմ հյուրերին այս տաք ըմպելիք եմ հյուրասիրում. Պատրաստման եղանակը շատ պարզ է
Դիտումներ 1084
Չոր կարմիր գինի 375 մլ
Անիսոն 2 հատ
Դարչինի ձողիկներ 1 հատ
Մեխակ 2 հատ
Կիտրոն 1 հատ
Նարինջներ 1 հատ
Շագանակագույն շաքարավազ 50 գ
Նարինջը և կիտրոնը կտրատել բարակ շրջանակների։ Կաթսայի մեջ լցրեք գինին, դարչինը, անիսոնը, մեխակը, նարինջը, կիտրոնը և շաքարավազը:
Հասցնել գրեթե եռման աստիճանի, իջեցնել կրակը և եփել 5-6 րոպե՝ չթողնելով եռա:
Լցնել բաժակների մեջ և մատուցել։
Ամենաընթերցվածը