Ամանորյա շատ համեղ և գունավոր աղցանի բաղադրատոմս
Դիտումներ 835
Բաղադրություն․
Սաղմոն - 200 - 250 գ
Կարտոֆիլ - 3 - 4 հատ
Գազար - 2 - 3 հատ
Ճակնդեղ - 1 - 2 հատ
Ձու - 4 հատ
Մայոնեզ - ըստ ճաշակի
Կարմիր խավիար - 100 գ (կամ ըստ ճաշակի)
Եփել ճակնդեղը, կարտոֆիլը և ձուն։
Սոխը և թթու վարունգը մանր կտրատել՝ ավելացնելով 1 ճ.գ. քացախ 9%։ Խառնել և թողնել մոտ 5 րոպե:
Ձուկը մանր կտրատել և առաջին շերտը դնել կաղապարի մեջ։
Երկրորդ շերտի մեջ դնել սոխը։
Վերևում դնում ենք եփած կարտոֆիլը և քսում մայոնեզով։
Այնուհետև գազարը անցկացնում ենք կոպիտ քերիչով և քսում մայոնեզով։
Եփած ձվերը քսում ենք և նորից մայոնեզ ենք քսում։
Ճակնդեղները անցկացնում ենք խոշոր քերիչով, ծածկում մայոնեզով և զարդարում կարմիր խավիարով։
Թողեք, որ աղցանը մնա սառնարանում և մատուցեք։
Ամենաընթերցվածը