Ամանորյա մեր սեղանին միշտ կա քյուֆթա․ Ահա, թե օինչպես ենք պատրաստում այն
Դիտումներ 990
Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս - 700 գ
- Ձու - 1 հատ
- Ջուր - 1,5 բաժակ
- Օղի - 20-30 մլ
- Եգիպտացորենի օսլա - 1 ճ.գ
- Սոխ - 1 հատ
- Աղ, պղպեղ - ըստ ճաշակի
Կրծքամիսը կտրատել, մանրացնել բլենդերով, ավելացնել աղաջուրը, ձուն, օղին ու օսլան։ Այս ամենը խառնեք ևս 2-3 րոպե։ Խառնուրդը տեղափոխեք ամանի մեջ։ Ֆարշը պետք է ջրիկ լինի։
Սոխը կտրատել։ Ավելացնել աղացած միսը, պղպեղը: Ձեռքերը թրջեք ջրի մեջ և ձեռքերով 5-10 րոպե խառնեք աղացած միսը։ Դնել սառնարանում 15 րոպե։
Մի կաթսա աղաջուր դնել եռալու։
Ֆարշը հանում ենք սառնարանից։ Ձեռքերը ջրով թրջեք և աղացած միսը գնդիկների ձևավորեք։ Պահել եռման ջրի մեջ։ Գնդակների միջև պետք է տարածություն լինի:
Եռացնել մոտավորապես 30 րոպե։
Մատուցել կարագի հետ։
Ամենաընթերցվածը