Ամանորին շատ սպասված տորթ << Նուտելա >> Շատերի համար Ամանորյա լավագույն տորթը
Դիտումներ 455
Բաղադրամասեր
-
4-5 ձու,
-
2 բաժակ շաքարավազ,
-
2 ճ/գ քացախ,
-
3 ճ/գ մեղր,
-
5-7 ճ/գ կակաո
-
150 գ կարագ,
-
2 թ/գ սոդա,
-
Կրեմի համար ՝
-
1 բաժակ շաքարավազ,
-
1 բաժակ ջուր,
-
2 ճգ ալյուր,
-
250 գր կարագ,
-
1 տուփ խտացրած կաթ,
-
1 տուփ վանիլին
Պատրաստման եղանակը
-
Խմոր - Բոլորը բաղադրիչները, բացի ալյուրից խառնել և դնել գոլորշու վրա 5 րոպե, ընթացքում խառնել և թողնել խմորը լավ բարձրանա, նույնը կրկնել երկրորդ անգամ, լավ բարձրանալուց հետո վերցնել և ավելացնել այնքան ալյուր, որ ստացվի պինդ խմոր:
-
Խմորը բաժանել 6 գնդի և թխել, թխելուց հետո կրեմով միացնել իրար:
-
Կրեմ- 1բաժակ շաքարավազը, 1 բաժակ ջուրը և 2ճ/գ ալյուրը խառնել, եփել թույլ կրակի վրա մինչև պնդանա, ապա թողնել սառչի:
-
Առանձին 250գ կարագը հարել, քիչ-քիչ ավելացնել 1 տուփ խտացրած կաթ և նախորոք եփված կրեմը, 1 տուփ վանիլինը:
Ամենաընթերցվածը