Ես ամեն օր ձեռքերիս սոխ եմ քսում․ Տեսեք ինչ է կատարվել իմ առողջության հետ

Դիտումներ 445
Ես ամեն օր ձեռքերիս սոխ եմ քսում․ Տեսեք ինչ է կատարվել իմ առողջության հետ

Բաղադրությունը, որը դուք հավանաբար արդեն ունեք ձեր խոհանոցում, բայց չեք մտածում օգտագործել մրսածության, ցավի և քորի դեմ պայքարելու համար, ոչ այլ ինչն է, քան սոխը:

Սոխը պարունակում է ֆլավոնոիդ, որը հիանալի հակաօքսիդանտ է:

 

 

Հաջորդ անգամ, երբ դուք կկտրեք սոխը ճաշի համար, խնայեք մի մասը, որը կօգնի ձեզ հաղթահարել ստորև հիվանդություններից մի քանիսը.

Թեթևացնում է այրվածքները

Եթե ընթրիքի պատրաստման ժամանակ պատահաբար այրվեք ձեռքը, բնական ցավազրկողը կարող է հեշտությամբ հասանելի լինել: Սոխը կարող է օգնել թեթեւացնել այրվածքը։


Միջատների խայթոցներ

Միջատների խայթոցները զգալի ցավ են պատճառում։ Գարնան գալուստով մոծակները, ամենայն հավանականությամբ, կթակեն ձեր դուռը: Ազատվեք խայթոցներից՝ քսելով սոխի մի կտորը այնտեղ, որտեղ խայթել են։

 

 

Թեթևացնում է ականջի ցավը

Սոխը թխում ենք ջեռոցում 15 րոպե։ Այս ժամանակից հետո սոխը հանում ենք, հովացնում, կիսով չափ կտրում ու քամում։ Եվ մի քանի կաթիլ հեղուկ քսեք վնասված ականջին:

Պայքար մրսածության/գրիպի դեմ

Եթե փորձում եք ազատվել մրսածության և գրիպի ախտանիշներից, կտրեք սոխը կիսով չափ և դրեք այն ափսեի մեջ՝ ձեր մահճակալի կողքին, մինչ դուք քնած եք:

Այսպիսով, հաջորդ անգամ, երբ դուք հիվանդություն կզարգանաք, դեղատան փոխարեն գնացեք խոհանոց և բուժեք ձեզ բնական ճանապարհով:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը