Եթե դուք 40-ից բարձր եք, այն օգտակար սնունդը պարտադիր ընդունեք, որ առողջ լինեք

Դիտումներ 308

Եթե դուք 40-ից բարձր եք, այն օգտակար սնունդը պարտադիր ընդունեք, որ առողջ լինեք

Այն կթեթևացնի շաքարախտը, խոլեստերինը, կկանխի սրտի կաթվածը և ավելին: Այս տեղեկատվությունը ձեզ կզարմացնի:

Սա հիանալի և առողջարար նախուտեստ է, որն արագ կվերացնի քաղցը: Այն օգնում է վերահսկել շաքարախտը, խոլեստերինը և ակտիվացնել նյութափոխանակությունը, որն օգնում է նիհարել:

Այս համեղ ուտեստը կարող եք պատրաստել ինքներդ տանը: Այս խնձորի չիպսերը շատ հարմար են ձեզ հետ աշխատանքի, դպրոցում, արշավի, ճանապարհորդության կամ պարզապես անտառում զբոսնելու համար: Երեխաներին նույնպես դուր կգա:

«Կերեք օրական մեկ խնձոր, և ձեզ բժիշկներ պետք չեն լինի».

Խնձորը հարուստ է հակաօքսիդանտներով (պոլիֆենոլներ և պեկտին), որոնք հիմնականում հայտնաբերված են նրանց կեղևում։ Այսպիսով, խնձորն ունի ստատինների նման ազդեցություն, բայց առանց կողմնակի ազդեցությունների։
Բացի այդ, խնձորը պահպանում է լիպիդային հավասարակշռությունը մարմնում, բարելավում է խոլեստերինի նյութափոխանակությունը և նվազեցնում է բորբոքային մոլեկուլների արտադրությունը, որոնք մեծացնում են սրտի կաթվածի վտանգը:

 



Իսկ դարչինը նվազեցնում է քաղցրավենիքի հանդեպ հակումը, բարելավում է շաքարի կլանումը և նվազեցնում արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակը: Ինչը հիանալի է դիաբետիկների համար։


Խնձորն ու դարչինը նյութափոխանակության հզոր խթանիչներ են, որոնք նպաստում են ճարպերի այրմանը և քաշի կորստին:

 

 

Բաղադրությունը.

3 խնձոր

Դարչին ըստ ճաշակի

 



Ջեռոցը 10 րոպե տաքացրեք 180 աստիճանով։

Խնձորները կտրատեք և կտորները դրեք թխելու թղթի վրա՝ յուրաքանչյուր կտորի միջև բաց թողնելով:

 

 

Շաղ տալ դարչին ըստ ճաշակի, բայց մի չափազանցեք: Տեղադրել դրանք ջեռոցում և չորանալու ընթացքում թողնել ջեռոցում 1 ժամ, խնձորի կտորները կարելի է շրջել` մինչև խնձորի կտորները ամբողջությամբ չորանան։
Երբ դրանք լավ չորանան, հանեք ջեռոցից, թողեք սառչի, պահեք տարայի մեջ և վայելեք։

 



Ամենաընթերցվածը