Նայեք այս հատվածին ու այն կօգնի ձեզ ընտրել այսպիսի կարմիր, հասած, համեղ ձմերուկ

Դիտումներ 277
Նայեք այս հատվածին ու այն կօգնի ձեզ ընտրել այսպիսի կարմիր, հասած, համեղ ձմերուկ

Ձմերուկ շատերս ենք սիրու, երբ այն լավն է լինում։ Կարմիր, հասած ձմերուկից համեղ բան այս սեզին շատ քիչ են։

 

 

Բայց այսպիսի ձմերուկ ընտրելու համար պետք է որոշակի գաղտնիքներ իմանաք։ 

Կարելի է արդյո՞ք շաքարային դիաբետով հիվանդներին ձմերուկ ուտել, թե ոչ։

 

 

Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Ardyo-k-kareli-e-shakarayin

Ահա այն գաղտնիքը, որը կօգնի ձեզ ընտրել այսպիսի կարմիր, հասած, համեղ ձմերուկ։

 


Ձմերուկը պետք է իր չափոերի համեմատ ավելի ծանր լինի։

Ուշադրություն է պետք դարձնել նաև պոչին։

 

 

Չորացած պոչը նշան է, որ ձմերուկը հասած է: Իսկ եթե այն կանաչ է, ուրեմն, ամենայն հավանականությամբ, ձմերուկը ժամանակից շուտ է քաղվել և հասած չէ:

 

 

Ի՞նչ վնասակար հատկություն ունի ձմերուկը և ու՞մ է այն հակացուցված
 
 
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic 

Ինչպես նաև ձմերուկ ընտրելիս այն ձմերուկը ընտրեք, որի վրա կան այսպիսի հետքեր։ Այն վկայում է, որ ձմերուկը քաղցր կլինի։ Եվս մեկ բանի վրա է պետք ուշադրություն դարձնել։

 

Ուշադրություն դարձրեք այն հատվածի վրա, որը եղել է հողի կողմը։ եթե այն սպիտակ է, ուրեմն ձմերուկը հասած չէ, իսկ դեղնավուն կամ դեղնա-նարնջագույնը կվակայի ձմերուկի հասած լինելու մասին։

 

 

Ահա այն խորհուրդները, որի շնորհիվ միայն հասած և կարմիր ձմերուկ եմ գնում

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը