Այս բանջարեղենը կհեռացնի ճարպը լյարդից ու կբուժի հաստ աղիքը. Այս մասին շատ քչերը գիտեն

Դիտումներ 356
Այս բանջարեղենը կհեռացնի ճարպը լյարդից ու կբուժի հաստ աղիքը. Այս մասին շատ քչերը գիտեն

Ես 62 տարեկան եմ, և այս բանջարեղենը հեռացրել է իմ լյարդից ճարպը և ամբողջությամբ մաքրել հաստ աղիքս

Առողջություն պահպանելը հեշտ գործ չէ։ Ժամանակի ընթացքում մեր օրգանները և մարմնի գործառույթները վատանում են, ինչը հանգեցնում է այնպիսի խնդիրների, ինչպիսիք են տեսողության կորուստը կամ հաստ աղիքի խցանումը:

Երբեմն շատ ճարպ կարող է կուտակվել լյարդում, ինչը բազմաթիվ խնդիրներ է առաջացնում, որոնք, անշուշտ, ազդում են ձեր ընդհանուր առողջության վրա: Բարեբախտաբար, կա մի բնական բաղադրիչ, որը կարող է օգնել ձեզ՝ ճակնդեղը։

 

Բազուկը կարող է բարելավել արյան շրջանառությունը և ամրացնել սրտանոթային համակարգը, ինչպես նաև այն ապահովում է մեր մարմնի բավարար էներգիա ողջ օրվա ընթացքում։

Այս բանջարեղենը պարունակում է բետաին և տրիպտոֆան՝ հազվագյուտ նյութեր, որոնք կարող են հանգստացնել նյարդերը և պայքարել սթրեսի դեմ։

 



Ճակնդեղի հակաբորբոքային հատկությունները և հակաօքսիդանտների բարձր պարունակությունը կօգնեն պայքարել ձեր օրգանիզմում ազատ ռադիկալների դեմ և բարելավել ձեր ընդհանուր առողջությունը: Ահա թե ինչպես կարելի է պատրաստել առողջ ճակնդեղով աղցան, որը կարող եք ուտել ամեն օր:

Բաղադրությունը՝
• 2-3 ճակնդեղ
• 2 գլուխ սոխ
• էքստրա ձիթապտղի յուղ
• քացախ
• աղ ըստ ճաշակի

Ճակնդեղները մաքրել և եռացնել ջրի մեջ՝ մի պտղունց աղով, ապա մանր կտրատել ու դնել ամանի մեջ։


Այնուհետև սոխը մանր կտրատել և խառնել ճակնդեղի հետ, ապա ավելացնել ձիթապտղի յուղն ու քացախը և աղը՝ ըստ ճաշակի։

Աղցանին քացախ ավելացրեք և թողեք մեկ ժամ։ Դրանից հետո կարող եք վայելել նրա համը։
Այս հիանալի աղցանը կմաքրի հաստ աղիքն ու լյարդը և կլավացնի տեսողությունը։ Ճակնդեղը շատ սննդարար և առողջարար է և պետք է լինի ձեր ամենօրյա սննդակարգի մի մասը:


Նրանք, ովքեր ուտում են սա, երբեք չեն ազատվի որովայնի ճարպից

Ուտելուց հետո ինչ-որ քաղցր բան շատերի համար պարտադիր է: Այստեղ կարող եք պարզել, թե որ աղանդերը կարող է վնասել կազմվածքին և որոնք են լավագույն այլընտրանքները։

Գրեթե բոլորին է հայտնի ուտելուց հետո քաղցրավենիքի փափագը, կարծես ոչ մի կերակուր ամբողջական չէ առանց համեղ աղանդերի: Բայց թեև շաքարավազ ուտելը ակտիվացնում է ուղեղի պարգևատրման կենտրոնները և առաջացնում է հաճելի զգացողություններ, ինչպիսիք են բավարարվածությունը և հանգստությունը, դեսերտը միշտ չէ, որ լավ գաղափար է:
Թեև պաղպաղակը կարող է թարմացնող լինել և հասանելի լինել տարբեր համերով, շատ դեպքերում այն ​​անառողջ է:

 


«Պաղպաղակը գոտկատեղի համար ամենավատ աղանդերն է՝ շնորհիվ շաքարի և ճարպի բարձր պարունակության», - ասում է դիետոլոգ Վասիլիսա Պոնոմարևան:
Պաղպաղակը պարունակում է հսկայական քանակությամբ շաքար և ճարպ։ Շաքարի բարձր մակարդակը հանգեցնում է արյան շաքարի արագ բարձրացմանը, որին հաջորդում է հանկարծակի անկումը, ինչը կարող է հանգեցնել շաքարի ցանկության և քաղցրավենիքի նկատմամբ նոր տենչանքի: 
Որոշ պաղպաղակի համեր պարունակում են նաև լրացուցիչ բաղադրիչներ, ինչպիսիք են օշարակ, շոկոլադե չիպսեր, թխվածքաբլիթներ կամ այլ քաղցր հավելումներ: Սա, իհարկե, զգալիորեն մեծացնում է կալորիաների քանակը։

 

Արդյո՞ք պաղպաղակը օգնում է թեթևացնել բորբոքումն ու կոկորդի ցավը․

Քչերը գիտեն, որ այս սիրելի դելիկատեսն օգնում է կոկորդի ցավի բուժմանը։
Այսպիսի հայտարարություն է արել բժիշկ Եկատերինա Դեմյանովսկայան։
Նա նշել է, որ աղանդերն ի վիճակի է թեթևացնել կոկորդի բորբոքումն ու ցավը։


 

Այն նաև նվազեցնում է անհանգստությունը կուլ տալու ժամանակ, եթե ենթարկվում է սառը պաղպաղակի ազդեցությանը:
Միաժամանակ, պետք չէ հիվանդության դեպքում սահմանափակվել մեկ քաղցրությամբ, ինչպես նաև չափն անցնել աղանդերի քանակով։

Պաղպաղակն օգտագործվում է ոչ թե որպես անգինայի բուժման միակ միջոց, այլ որպես դրա հնարավոր բաղադրիչ:

Ինչպես նշել է Դեմյանովսկայան, հիվանդության առաջացման դեպքում կարևոր է օգնություն խնդրել մասնագետներից։
 

Ցանկալի է օգտագործել այնպիսի դեղամիջոցներ, որոնք կթեթևացնեն այտուցը, բորբոքումը և կունենան անալգետիկ ազդեցություն։
Սրանք կարող են լինել տարբեր սփրեյներ, դեղեր կամ ողողումներ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը