Կարտոֆիլը այսպես պատրաստեք և բոլորը կհավանեն և կխենթանան համից

Դիտումներ 625
Կարտոֆիլը այսպես պատրաստեք և բոլորը կհավանեն և կխենթանան համից

Կարտոֆիլն այնքան համեղ էր, որ միանգամից կերան, և բոլորը շատ ավելին էին ուզում:

Այժմ ես եփում եմ այս կարտոֆիլը սովորական ընթրիքի համար: Իմ ընտանիքը սիրում է այն:

 

Բաղադրիչներ․

100 գ կարագ

8-9 կարտոֆիլ

2 ճաշի գդալ թթվասեր

70 գրամ քերած պանիր

4-5պճեղ սխտոր 

աղացած սև պղպեղ

4-5 ճյուղ մաղադանոս (կարելի է նաև չորացրածլ)

 

Կեղևազատել  և լվանալ կարտոֆիլը։ Եռացնել։ Եփելու ընթացքում պատրաստել սոուսը։

Առանձին տարայի մեջ հալեցնում ենք կարագը մինչև փափկի, ավելացնում ենք թթվասերը, քերած պանիրը, սխտորը (սխտորով մամլիչով), աղը, մանրացրած մաղադանոսը (ես չորացրած եմ օգտագործել) և ամեն ինչ խառնում ենք։

Այնուհետև սառեցրած կարտոֆիլը կիսով չափ կտրատեք և դրեք թխելու թղթով պատված սկուտեղի վրա: Կարտոֆիլին մի փոքր աղ և պղպեղ ենք անում։ Պատրաստի սոուսը գդալով լցնել կարտոֆիլի վրա։ Թխել կարտոֆիլը մինչև գեղեցիկ ոսկեգույն եզրեր ունենա՝ 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Այսքանը: Ճաշատեսակը շատ հեշտ է պատրաստվում և չի պահանջում որևէ ֆինանսական ծախս կամ ահռելի ջանք։ Բայց դա այնքան համեղ է, որ ձեր հյուրերը պարզապես չեն ցանկանա լքել ձեզ: Համոզվեք, որ փորձեք:


Զարմացեք ձեր հյուրերին այս հավի ֆիլեի և կարտոֆիլի ջեռեփուկով, որը շատ հեշտ և արագ է պատրաստվումԶարմացեք ձեր հյուրերին այս հավի ֆիլեի և կարտոֆիլի ջեռեփուկով, որը շատ հեշտ և արագ է պատրաստվում

Շատ համեղ, շատ պարզ, շատ հեշտ ընթրիք՝ ամբողջ ընտանիքի համար: Այն շատ էլեգանտ տեսք ունի, ուստի այն կարելի է մատուցել ոչ միայն ճաշի կամ ընթրիքի, այլև տոնական սեղանի վրա։

Բաղադրամասեր․

Հավի ֆիլե 400 գր

Կարտոֆիլ չորս հատ:

Պանիր 150 գր

Լոլիկ 3 հատ:

Սոխ մեկ հատ:

 Մայոնեզ

Բուսական յուղ

Աղ

Համեմունքներ

 

Կեղևավորված կարտոֆիլը կտրատել անմիջապես համապատասխան պատրաստման ամանի մեջ: Վրան մի քիչ բուսական յուղ քսել։ Շաղ տալ աղով և համեմունքներով: Ես ավելացրեցի մի քիչ չոր ռեհան և պապրիկա: Ամեն ինչ ճիշտ խառնեք ձևի մեջ։ Այնուհետև կարտոֆիլը հավասարաչափ տարածեք ամբողջ մակերեսին:

Շաղ տալ մի քիչ քերած պանիր։ Շերտերի միջև ավելացված պանիրը կհալվի և թխվելիս շերտերը կմիավորի իրար։ Դրա շնորհիվ պատրաստի ուտեստը չի քանդվի, երբ այն դնեք ափսեների վրա։

Հավի ֆիլեն մանր կտրատել և խոհանոցային մուրճով տափակեցնել։

Հարված հավի մսի վրա քսել մայոնեզ։

Կեղևազրկել սոխը, լվանալ սառը ջրով և մանր կտրատել։ Այնուհետև կտրատած սոխը դնել հավի ֆիլեի վրա։

Լոլիկները լվանում ենք և կտրատում։

 

 

Լոլիկի համար կարող եք ավելի շատ պանիր ավելացնել։ Բայց մի քիչ, որ ամբողջությամբ չծածկի լոլիկը։ Ամանը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը մոտ 45-60 րոպե։

Պատրաստի ուտեստը կսկսի վերևից մի փոքր շագանակագույն դառնալ: Մսից ու բանջարեղենից մի քիչ հյութ դուրս կգա։ Հանեք ուտեստը ջեռոցից, մի փոքր սառչի և մատուցեք։ Բարի ախորժակ!

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը