Ցիստիտի բնական եղանակով կանխարգելման համար խմեք այս միջոցը

Դիտումներ 519

Ցիստիտի բնական եղանակով կանխարգելման համար խմեք այս միջոցը

Ցիստիտը միզապարկի բորբոքում է, որն առաջացնում է անհանգստություն, ցավ և շատ հաճախ միզելու անհրաժեշտություն:

Այսպիսով, ինչպե՞ս կարող եք կանխարգելել և բնական կերպով բուժել համեղ մանուշակագույն սմուզիով:

Այս հոդվածում մենք ձեզ կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել այս ըմպելիքը՝ այս վիճակից ազատվելու համար։

Բնականաբար ցիստիտը հաղթահարելու համար, հատկապես, եթե մենք տառապում ենք դրանից քրոնիկ կերպով։ Մենք պետք է խուսափենք այդ ուտելիքներից ու սովորություններից։ Որոնք գրգռում են միզապարկը և դարձնում այն ​​ավելի խոցելի հիվանդությունների նկատմամբ.

Սուրճ. այն կարող ենք փոխարինել կանաչ թեյով, բուսական թուրմերով կամ եղերդիկով։

Զտված շաքարավազ. շագանակագույն եղեգնաշաքարը, կոկոսի շաքարը, մեղրը կամ ստևիան շատ ավելի առողջարար են:

 


Սպիտակ ալյուր. Մենք պետք է մեր սննդակարգից բացառենք հացահատիկային և զտված ալյուրը: Որոնք մեզ ոչ մի սնուցիչ չեն տալիս, և դրանք փոխարինում են ամբողջական ձավարեղենով:

Ալկոհոլային խմիչքներ. Եթե ցանկանում ենք ըմպելիքներ, որոնք մեզ կենսունակություն են հաղորդում, կարող ենք օգտագործել կանաչ թեյ, տնական հյութեր կամ սմուզիներ: Ինչպես նաև մրգերի և բանջարեղենի սմուզիները, ինչպիսին է այս հոդվածի մանուշակագույն սմուզին:

Ծխախոտ. Ծխախոտը վատ սովորություն է, որը մեծ վնաս է հասցնում մեր առողջությանը։



Մանուշակագույն սմուզի

 

Բաղադրությունը:

Մեր բուժիչ մանուշակագույն սմուզին պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.

1 ճաշի գդալ արջուկի չոր տերև - толокнянки (10 գ)
2 թեյի գդալ փիփերթի չորացրած ծաղիկ (8 գ) 2
բաժակ ջուր (400 մլ)
1 ճաշի գդալ կտավատի սերմեր (10 գ)
⅓ բաժակ թարմ լոռամրգի (50 գ) կամ մի բաժակ լոռամրգի չքաղցրած հյութ (200) մլ)

Լրացուցիչ քաղցրացուցիչ՝ մեղր կամ ստեվիա:

Պատրաստման եղանակը:

Այս միջոցը պատրաստելու համար մենք հետևում ենք հետևյալ քայլերին.

Նախ պատրաստելու ենք երկու բուժիչ բույսի՝ արջուկի և փիփերթի և երկու բաժակ ջրի թուրմ։
Այնուհետև թողեք, որ արգանակը մնա 5 րոպե և ևս 5 րոպե թողեք անջատված կրակով։
Երբ հեղուկը տաքանում է, քամում ենք, որպեսզի խոտաբույսերը հանվեն և ավելացնում ենք կտավատի սերմերը, որոնք պետք է մնան առնվազն 4 ժամ (կամ ամբողջ գիշեր), որպեսզի լորձն ազատվի։
Նշված ժամանակից հետո ինֆուզիոն կտավատի սերմերով, հապալասով և քաղցրացուցիչով աղալու ենք առնվազն 30 վայրկյան։

Օգտագործման եղանակը:

Կանխարգելման կամ պահպանման թերապիայի համար՝ մի փոքր բաժակ (150 մլ) օրական, դատարկ ստամոքսին, նախաճաշից կես ժամ առաջ:
Առաջին ախտանիշներով ցիստիտի բուժման համար կոկտեյլը բաժանելու ենք երեք չափաբաժիններով՝ երեք բաժակին համարժեք:
Մենք այն կվերցնենք երեք հիմնական դասընթացներից առաջ։



Ամենաընթերցվածը