17 պարզ խորհուրդ, որոնք անպայման կօգնեն նիհարել
Ինչպե՞ս նիհարել կնոջ համար 40-ից հետո. Այս խորհուրդները անպայման կօգնեն։
Ավելորդ քաշը շատ կանանց խնդիր է: Դիետաների և տեխնիկայի բազմազանությունը հաճախ ցանկալի արդյունք չի տալիս:
Կան մի շարք խորհուրդներ ճիշտ սնվելու վերաբերյալ, որոնք կարող են օգնել նորմալացնել քաշը և պահպանել այն: Ընդհանուր առմամբ կան տասնյոթ խորհուրդներ։
-
Օրական պետք է խմել առնվազն երկու լիտր ջուր։
-
Արժե սահմանափակել ալկոհոլի օգտագործումը, իսկ քաղցր կոկտեյլներից ավելի լավ է ընդհանրապես հրաժարվել, քանի որ. դրանք շատ շաքար են պարունակում:
-
Օրվա ամենակարեւոր կերակուրը նախաճաշն է։ Ոչ մի դեպքում չպետք է շրջանցել այն:
-
Արժե սովորել տարբերակել երկու զգացողություն՝ քաղցն ու ախորժակը: Քաղցը մարմնի ֆիզիոլոգիական ազդանշան է, որը պատմում է էներգիայի պակասի մասին, մինչդեռ ախորժակը նպաստում է ինքնաբուխ խորտիկներին: Արժե ուտել միայն այն ժամանակ, երբ օրգանիզմն իսկապես դա պահանջում է։
-
Քաղցրավենիքը լավագույնս փոխարինվում է չորացրած մրգերով։
-
Լոլիկը, գազարն ու կիվին կարելի է անսահմանափակ ուտել։ Միակ բանը, որ արժե հիշել, այն է, որ գազարը կարող է մաշկին համապատասխան գույն հաղորդել օրգանիզմում ավելորդ կարոտինի պատճառով։
-
Մի խորտիկ մի խմեք կերակուրների միջև:
-
Ուտելուց 30 րոպե առաջ խմեք մեկ բաժակ տաք ջուր։
-
Ուտելուց ընդամենը 20 րոպե անց կուշտության զգացում է առաջանում, մի մոռացեք դրա մասին։
-
Սննդի լավ ծամումը նպաստում է լավագույն կլանմանը։
-
Հարկավոր է կուշտ փորով գնալ խանութ։ Հակառակ դեպքում ինքնաբուխ գնումների հավանականությունը մեծանում է։
-
Շոգեխաշումը կպահպանի օգտակար հատկությունների առավելագույն քանակությունը։ Բացի այդ, եփման ընթացքում յուղ ավելացնելու կարիք չկա։
-
Ուտելն արժե միայն այն դեպքում, երբ լիակատար վստահության զգացում կա, որ ոչ ոք և ոչինչ չի կարող շեղել կերակուրից:
-
Կապույտ գույնը նպաստում է ավելի արագ հագեցվածության: Ուստի մատուցման համար արժե օգտագործել դեսերտ կապույտ ափսեներ։
-
Ամեն շաբաթ արդյունքների գրանցումը կօգնի ձեզ ավելի արագ հասնել ձեր նպատակին, քանի որ. առաջընթացը տեսանելի կլինի.
-
Ավելի լավ է հրաժարվել ճարպային և տապակած սննդից:
-
Գովաբանեք ձեզ նույնիսկ ավելորդ քաշի կորցրած գրամի համար՝ հիանալի: