Կարտոֆիլ եփելուց, անպայման 1 գդալ քացախ ավելացրեք․ Ահա թե ինչու

Դիտումներ 898

Կարտոֆիլ եփելուց, անպայման 1 գդալ քացախ ավելացրեք․ Ահա թե ինչու

 

Քացախը կօգնի կարտոֆիլին արտաքինից բարակ ընդերք ձևավորել, ուստի կեղևը կօգնի նրանց պահել իրենց ձևը թավայի մեջ:



Անկախ նրանից, թե ինչ տեսակի քացախ եք օգտագործում, այն կաշխատի: Հիշեք, որ շատ չավելացնեք կարտոֆիլին դառը համ չտալու համար։ 

 

 

4 կամ 5 կարտոֆիլի համար մեկ թեյի գդալը բավական է։ 

 



Քացախի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև կիտրոնի հյութ։ Այս մեթոդի շնորհիվ կարտոֆիլի համն ավելի ինտենսիվ կլինի։ 



Ամենաընթերցվածը