Կարտոֆիլ եփելուց, անպայման 1 գդալ քացախ ավելացրեք․ Ահա թե ինչու
Դիտումներ 898
Քացախը կօգնի կարտոֆիլին արտաքինից բարակ ընդերք ձևավորել, ուստի կեղևը կօգնի նրանց պահել իրենց ձևը թավայի մեջ:
Անկախ նրանից, թե ինչ տեսակի քացախ եք օգտագործում, այն կաշխատի: Հիշեք, որ շատ չավելացնեք կարտոֆիլին դառը համ չտալու համար։
4 կամ 5 կարտոֆիլի համար մեկ թեյի գդալը բավական է։
Քացախի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև կիտրոնի հյութ։ Այս մեթոդի շնորհիվ կարտոֆիլի համն ավելի ինտենսիվ կլինի։
Ամենաընթերցվածը