Այս հյութը կօգնի նվազեցնել շաքարախտի զարգացման հավանականությունը, նորմալացնել արյան ճնշումը, ինչպես նաև կօգնի կանխել բազմաթիվ այլ լուրջ հիվանդություններ, ներառյալ քաղցկեղը

Դիտումներ 154

Այս հյութը կօգնի նվազեցնել  շաքարախտի զարգացման հավանականությունը,  նորմալացնել արյան ճնշումը,  ինչպես նաև կօգնի կանխել բազմաթիվ այլ լուրջ հիվանդություններ,  ներառյալ քաղցկեղը

Բժիշկ Բրոյսն առաջարկում է պարզապես խմել թեյ և բանջարեղենային հյութ, որի հիմնական բաղադրիչն է ճակնդեղը: Այդ 42 օրվա ընթացքում քաղցկեղի բջիջները սովամահ են լինում, մինչդեռ ձեր ընդհանուր առողջությունը բարելավվում է:
Ահա թե ինչ է ձեզ անհրաժեշտ.

Ճակնդեղ (55%)

Գազար (20%)
Նեխուրի արմատ (20%)
Կարտոֆիլ (3%)
Բողկ (2%)
Պարզապես պետք է բոլոր բաղադրիչները խառնել բլենդերով։ 
Ճակնդեղը հարուստ է բազմաթիվ հակաօքսիդանտներով, C, B1, B2, B6 վիտամիններով, ֆոլիկ և պանտոթենիկ թթուներով, հանքանյութերով, ինչպիսիք են կալիումը, ֆոսֆորը, մագնեզիումը, կալցիումը, նատրիումը, երկաթը, ցինկը:

 

 

Այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը։ Բազուկի կարմիր գույնը պայմանավորված է մանուշակագույն պիգմենտներով, որոնք կոչվում են բետացիանին: Բազմաթիվ գիտական ​​հետազոտություններ իրականում հաստատել են, որ ճակնդեղը աներևակայելի օգտակար է լեյկեմիայի և քաղցկեղի բուժման համար:

Այն օգտակար է հղիների համար, քանի որ այն պարունակում է ֆոլաթթվի բարձր մակարդակ։ Սա կբարձրացնի լյարդի և լեղապարկի աշխատանքը, կօգնի խուսափել փորկապությունից։

Բազուկն օգնում է գլխացավի, ատամի ցավի, դիզենտերիային, ոսկորների, մաշկային խնդիրների և դաշտանային ցավերի դեպքում:



Հավանական է, որ ամբողջ կյանքում երբեք կարտոֆիլի հյութ չեք խմել:

Կարծում եք, որ այն պետք է ունենա սարսափելի՞ համ։ Թերևս, սակայն, այն, ինչ առողջ է, ցավոք, միշտ չէ, որ համեղ է: 

Այն առողջարար է, բայց, ցավոք, միշտ չէ, որ համեղ է:

 

Նվազեցնում է մարմնի թթվայնությունը․

Կարտոֆիլի հյութը կարող է օգնել հավասարակշռել մարմնի թթվային հավասարակշռությունը, ինչը հատկապես կարևոր է մեզ համար, քանի որ շատ սովորական մթերքներ բացասական ազդեցություն են ունենում օրգանիզմի վրա:

 

Օգնում է հոդատապի դեմ.

Այն նվազեցնում է միզաթթվի մակարդակը և, հետևաբար, որոշ ժամանակ անց դուք կկարողանաք մոռանալ հոդատապի մասին:

 

 

 

Պայքարում է բորբոքման դեմ.

Կարտոֆիլի հյութը կարող է օգնել արթրիտի և բորբոքման այլ խնդիրների, հատկապես հոդերի և մեջքի ցավի դեպքում: Բացի այդ, այն խթանում է արյան շրջանառությունը ողջ մարմնում։

 

Թարմացնում և մաքրում է մաշկը․

Կարտոֆիլի հյութը հանգստացնող ազդեցություն ունի մաշկի վրա և նույնիսկ օգնում է մաքրել պզուկները:

 

Օգնում է նիհարել․

Դրա համար մի բաժակ կարտոֆիլի հյութ խմեք նախաճաշից առաջ և ևս 2-3 ժամ առաջ քնելուց:



Մաքրում է լյարդը․

Կարտոֆիլի հյութը լավ է դետոքսիկացիայի համար և կարող է նաև թեթևացնել լյարդն ու լեղապարկը, եթե խնդիրներ կան: Դրա համար բժիշկները խորհուրդ են տալիս այս հյութից մեկ բաժակ խմել առավոտյան դատարկ ստամոքսին։

 

 

 

Օգնում է գաստրիտների և խոցերի բուժմանը․

Մասնագետները նշում են, որ նախաճաշից, ճաշից և ընթրիքից կես ժամ առաջ անհրաժեշտ է խմել մեկական գդալ կարտոֆիլի հյութ՝ ջրով նոսրացված։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը