120/70 զարկերակային ճնշում ունենալու համար խմեք սա դատարկ ստամոքսին՝ ուտելուց 2 ժամ առաջ...

Դիտումներ 599

120/70 զարկերակային ճնշում ունենալու համար խմեք սա դատարկ ստամոքսին՝ ուտելուց 2 ժամ առաջ...

Սրտի և արյան անոթների ամրացման համար նախատեսված միջոցի պատրաստման բաղադրատոմսը արմատացած է Գերմանիայում։ Այնտեղ այն երկար ժամանակ օգտագործվել է որպես հիվանդների առողջությունը բարելավող կոմպոզիցիա։ Նրա հագեցվածությունը անհրաժեշտ սննդանյութերով թույլ է տալիս հասնել աննախադեպ արդյունքների։

Բաղադրությունը:

3 կիտրոն;

3 մեխակ սխտոր;

3 սանտիմետր կոճապղպեղի արմատ;

Մինչև 2 լիտր մաքրված ջուր:

 

Ինչպես պատրաստել.

 

 

 

 

 

Դուք պետք է լավ լվացեք կիտրոնները և զգուշորեն մաքրեք կեղևից և սերմերից։ Նույն մանիպուլյացիաները պետք է իրականացվեն կոճապղպեղով և սխտորով։ Հաջորդը, պատրաստված արտադրանքը պետք է տեղադրվի բլենդերի մեջ և խառնվի մինչև հարթ: Այդ ընթացքում կարող եք ջուր լցնել դանդաղ կրակի վրա։

Հեղուկը եռալուց հետո անհրաժեշտ է դրան ավելացնել կիտրոնից, սխտորից և կոճապղպեղից խյուս։ Խառնուրդը պետք է եփվի 5 րոպե։ Հաջորդը, այն պետք է սառչի և փաթեթավորվի հարմար տարաներում: Խորհուրդ է տրվում այս դեղը պահել սառնարանում և այն օգտագործել օրական 1 բաժակի չափով՝ ճաշից մեկ ժամ առաջ։

Պարբերաբար փորձեք այս պարզ և բնական միջոցը և հաճելիորեն կզարմանաք։ Դուք հաստատ ավելի լավ կզգաք, ձեր կենսունակությունը կվերադառնա, և ձեր սիրտն ու արյան անոթները ձեզ շնորհակալություն կհայտնեն: Մի մոռացեք խորհրդակցել ձեր բժշկի հետ և եղեք առողջ:



Այո, այս միջոցը օգնեց ինձ ազատվել բարձր ճնշումից

Մինչ ներկայացնելը, թե ինչպես եմ ազատվել բարձր ճնշումից կամ այլ կերպ ասած հիպերտոնիայից, մի փոքր կարևոր և օգտակար ինֆորմացիա ձեզ համար։
ՀԻՊԵՐՏՈՆԻԱ ԱՌԱՋԱՑՆՈՂ ԳՈՐԾՈՆՆԵՐ
 
 
 
 
Ճնշման կայուն բարձրացման պատճառ կարող են լինել տարբեր գործոններ.
• Ավելորդ քաշ. մարմնի քաշի ավելանալու հետ բարձրանում է արյան ճնշումը: Յուրաքանչյուր ավել կիլոգրամն ավելացնում է արյան ճնշումը 1-2 մմ սնդիկի սյուն: Հատուկ կարևոր նշանակություն ունեն կրծքավանդակի և որովայնի շրջանի ենթամաշկային ճարպաբջջանքը:
• Աղի և ճարպոտ սնունդ. աղի և ճարպոտ սնսդի չարաշահումը բերում է արյան ճնշման բարձրացման: Հայտնի է, որ հիպերտոնիայով անձինք սննդում աղն օգտագործում են երեք անգամ ավելի, քան նորմալ ճնշում ունեցող անձինք:
• Ծխախոտի օգտագործումը.ծխելու ժամանակ անոթները նեղանում են, ինչի հետևանքով բարձրանում է արյան ճնշումը, երբեմն՝ 10-30 մմ սնդիկի սյուն, հաճախ նույնիսկ մեկ գլանակից:


• Ցածր ֆիզիկական ակտիվություն. նստակյաց կյանք վարողների և չմարզված անձանց մոտ հիպերտոնիայի զարգացման ռիսկը 20-50 %-ով ավել է, քան բարձր ֆիզիկական ակտիվություն ունեցող անձանց մոտ:
• Հոգեբանական գործոնները. ստրեսն իր տարբեր արտահայտումներով բարձրացնում է արտերիալ ճնշումը: Հատկապես այն մեծ նշանակություն ունի քաղաքների բնակիչների համար:
• Ժառանգականություն. ժառանգականությունը հիպերտոնիայի զարգացման կարևորագույն գործոններից մեկն է:
• Շաքարային դիաբետ. շաքարային դիաբետի հետևանքով անոթների ախտահարումը հիպերտոնիայի զարգացման հաճախակի հանդիպող գործոն է:
• Տարիք. տարիքի հետ մեծանում է հիպերտոնիայի զարգացման ռիսկը:
Ռիսկի գերծոնների կանխումը կարող է նվազեցնել հիպերտոնիկ հիվանդությունների զարգացումը:
Իսկ հիմա խոսեմ այն մասին, թե ինչը օգնեց ինձ և մինչ այժմ էլ օգնում է վերահսկել ճնշումս և այն այևս չի բարձրանում։
 
 
 
 
 
Ինձ օգնեց նուռը։
Այս միրգը հարուստ է A, B, C, E վիտամիններով, ինչպես նաև կալիումով: Մի բաժակ նռան հյութ օգտագործելով՝ կստանաք ֆոլաթթվի օրական չափաբաժինը։ Եվ եթե ներառեք այն ձեր սննդակարգում, ճնշման հետ խնդիր չեք ունենա։
Սակայն, եթե ունեք խոցեր, պանկրեատիտ, փորկապություն, գաստրիտ, նուռը հակացուցված է ձեզ։
 
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։


Ամենաընթերցվածը