Ընդամենը 1 գդալը կամրապնդի հիշողությունը և կմաքրի անոթները

Դիտումներ 7690

Ընդամենը 1 գդալը կամրապնդի հիշողությունը և կմաքրի անոթները

Բոլորս գիտենք, որ քրքումն աշխարհի ամենահզոր և առանձնահատուկ համեմունքներից մեկն է։

Այն հարուստ է օգտակար սնուցիչներով և կարող է ապահովել բազմաթիվ առողջական օգուտներ: Կուրկումինը քրքումի հիմնական բաղադրիչն է և ամենաակտիվ նյութը։

Այն չափազանց հզոր պոլիֆենոլ է և կարող է ապահովել ավելի քան 150 թերապևտիկ առավելություններ: Ավելին, այն ունի հակաբորբոքային, հակաօքսիդանտ և հակաքաղցկեղային հատկություններ։

Մենք ավելի վաղ ասել էինք, որ քրքումը հագեցած է առողջությանը նպաստող սննդանյութերով: Բացի այդ, այն կարող է ապահովել բազմաթիվ տարբեր առողջապահական օգուտներ:

Օրինակ, խթանեք ձեր իմունային համակարգը, բարելավեք ուղեղի աշխատանքը և խթանեք հիշողությունը: Ոչ միայն դա, այն կարող է մաքրել լյարդը, իջեցնել արյան բարձր ճնշումը, նվազեցնել նյարդաբանական խանգարումները։

 

 

Բացի այդ, քրքումը լավացնում է մարսողական համակարգը, նվազեցնում է LDL խոլեստերինը և տրիգլիցերիդները, թեթևացնում է մաշկի վիճակը, ունի ցավազրկող հատկություն, կարգավորում է նյութափոխանակությունը և քաշը:

Բայց սկզբում մենք ձեզ ցույց կտանք, թե ինչպես պատրաստել քրքումի մածուկ, իսկ հետո՝ ինչպես պատրաստել ոսկեգույն կաթ։ Ձեզ անհրաժեշտ է միայն հետևել պարզ հրահանգներին:

Քայլ առաջին՝ քրքումի մածուկ

Պահանջվող բաղադրիչները.

½ բաժակ ֆիլտրացված ջուր
½ թեյի գդալ աղացած պղպեղ
Քրքումի փոշի

Խոհարարություն:

Այսպիսով, բոլոր բաղադրիչները խառնել կաթսայի մեջ և դնել միջին կրակի վրա։ Համոզվեք, որ խառնուրդը անընդհատ խառնում եք, մինչև ստանաք թանձր և միատարր զանգված։

Փորձեք չդադարել խառնել, մինչ խառնուրդը տաքանում է, քանի որ այն կարող է կպչել կաթսայի վրա: Երբ խառնուրդը պատրաստ է, կրակից հանում ենք ու թողնում, որ սառչի։ Դրանից հետո անհրաժեշտ է այն պահել սառնարանում։



Քայլ երկրորդ. Ոսկե կաթ

Բաղադրությունը:

¼ թեյի գդալ քրքում
Մեկ ճաշի գդալ մեղր
1 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
1 բաժակ նուշի կաթ

 

 

 



Պատրաստման եղանակը:

Այսպիսով, բոլոր բաղադրիչները (բացի մեղրից) խառնել կաթսայի մեջ և եփել միջին ջերմության վրա։ Դրանք լավ խառնեք, մինչև միատարր զանգված ստանաք։ Երբ ավարտեք խառնելը, լցրեք զանգվածը ամանի մեջ, ավելացրեք մեղր և վայելեք ձեր ոսկեգույն կաթը։ Արդյունքները զարմանալի կլինեն։ Այս խառնուրդը խմեք ամեն օր։

Սակայն այս բաղադրատոմսն օգտագործելուց առաջ դուք պետք է խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ։



Ամենաընթերցվածը