Այս կինը 2 բաղադրիչով քաղցկեղի դեմ դեղամիջոց է ստեղծել, որը բուժել է հազարավոր մարդկանց
Նոր վիճակագրությունը ցույց է տալիս, որ 2 տղամարդուց 1-ից և 3-րդ կնոջից 1-ի մոտ կյանքի ընթացքում կզարգանա քաղցկեղի մեկ տեսակ: Բացի այդ, արագորեն կավելանա քաղցկեղով հիվանդների թիվը։
Յոհաննա Բուդվիգը՝ գերմանացի գիտնականը, ուսումնասիրել է այս հիվանդությունը և մշակել քաղցկեղի բուժման արդյունավետ միջոց։ Բայց, ցավոք, այս մեթոդը չկիրառվեց, քանի որ դա ոչ մեկին ֆինանսական օգուտ չէր բերի։
Կանեփի յուղով թերապիայի նկատմամբ աճում է հետաքրքրությունը, սակայն այն հասանելի չէ բոլոր հիվանդներին, որոնց թիվը տարեցտարի ավելանում է։
Բայց հենց Յոհաննա Բուդվիգն էր, ով 1951 թվականին գտավ քաղցկեղի բուժումը, և նա 6 անգամ Նոբելյան մրցանակի հավակնորդ էր: Այս կինը սովորել է նաև ֆիզիկա, հոգեբանություն և կենսաքիմիա։
«Ես քաղցկեղի նման խնդրի լուծում ունեմ, բայց ամերիկացի բժիշկները չեն լսում: Նրանք գալիս են այստեղ և դիտում իմ աշխատանքը, դա տպավորում է նրանց։ Բայց նրանք բոլորն էլ ինձ գայթակղիչ առաջարկներ են անում, որպեսզի ես այս մեթոդը տամ նրանց, և նրանք կարողանան մեծ գումար վաստակել դրանից։ Ես դա չեմ անի, ուստի հիմա ամեն երկրում արգելված եմ»:
Այս հայտնագործության հետ մեկտեղ նա գտել է նաև բազմաթիվ այլ հիվանդությունների բուժում, ինչպիսիք են արթրիտը, շաքարախտը, սրտանոթային խնդիրները և լյարդի դիսֆունկցիաները:
Նրա բուժման մեթոդը սննդի և սննդակարգի փոփոխությունն է։ Դիետան չի պարունակում հավելումներ, կենդանական ծագման մթերքներ, բացառությամբ քվարկի (պանրի) կամ կաթնաշոռի՝ կտավատի յուղի հետ համակցված։
Սպիտակուցի և յուղի այս համադրությունը մոլեկուլային մակարդակում ապահովում է էական սննդանյութեր, և քաղցկեղի բջիջները կլանում են, մինչդեռ մարմինը մնում է լիովին առողջ ընդամենը 3 ամիս հետո:
Որովհետև, միգուցե, այս տեղեկությունը թաքնված գաղտնիք է, որը կարող է փրկել բազմաթիվ կյանքեր։
Կաթնաշոռն ու կտավատի յուղը նորացնում են բջիջները։
Խորհուրդ է տրվում խառնել մեկ ճաշի գդալ կտավատի սերմի յուղ և 2 ճաշի գդալ օրգանական ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ կամ քվարկ պանիր՝ յուրաքանչյուր 50 կգ մարմնի քաշի դիմաց։ Այնուամենայնիվ, դուք կարող եք հարմարեցնել դեղաքանակը՝ կախված ախտանիշների նպատակից և ծանրությունից:
Ապակե տարայի մեջ ավելացնել մեկ ճաշի գդալ սառը սեղմված կտավատի սերմի յուղ և ավելացնել երկու ճաշի գդալ օրգանական, ցածր յուղայնությամբ (2% կամ ավելի քիչ) կաթնաշոռ։ Ավելի լավ է դրանք մեկ րոպե խառնել բլենդերի մեջ:
Այնուհետև մի քանի ճաշի գդալ շագանակագույն կամ ոսկեգույն կտավատի սերմը սրճաղացով մեկ րոպե մանրացրեք:
Ստացված զանգվածը ավելացնել կարագի և պանրի մեջ, ինչպես նաև խառնել գդալով։ Դուք կարող եք ավելացնել ընկույզ, մրգեր, համեմունքներ: