Այն օգնում է ազատվել երիկամների քարերից և կիստաներից

Դիտումներ 695

Այն օգնում է ազատվել երիկամների քարերից և կիստաներից

Ես ինքս երկար տարիներ տառապում էի այս հիվանդությամբ, մինչև գտա մի բաղադրատոմս, որը փորձարկեցի ինքս ինձ վրա: Ես թռչնաբուծական ֆերմայից գնել եմ ներքին թաղանթ հավի ստամոքսից, այն աղացել սրճաղացով և ընդունել մեկ թեյի գդալ առավոտյան դատարկ ստամոքսին։

Մինչ այս միջոցը կիրառելը պարտադիր է խորհրդակցել բժշկի հետ։

Հիմա մանրամասն կնկարագրեմ պատրաստման եղանակը, միգուցե ինչ-որ մեկը ցանկանա փորձել այս հրաշք միջոցը։ Հավի ստամոքսի ներքին թաղանթը մանրակրկիտ լվացեք, չորացրեք և մանրացրեք սուրճի սրճաղացով։

Մի բաժակ փոշու մեջ ավելացրեք 2 ճաշի գդալ մանրացված կտավատի սերմ:

Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել և ընդունել հետևյալ ռեժիմով՝ 10 օր, մեկ թեյի գդալ դատարկ ստամոքսին։ Այնուհետև 10 օր ընդմիջում:

Հետո ընդունում ենք 10 օր, բայց առավոտյան սոված փորին, իսկ երեկոյան՝ քնելուց առաջ՝ մեկական թեյի գդալ։ Հետո նորից 10 օր ընդմիջում։

Հաջորդ 10 օրվա ընթացքում դեղը ընդունում ենք միայն առավոտյան՝ դատարկ ստամոքսին։ Սա բուժման մեկ կուրս է։ Նման 3 կուրս եմ անցկացրել.

Իմ բոլոր քարերը լուծվեցին ու անցավ անհետացան։ Բուժման ընթացքում սննդակարգից պետք է բացառել աղի, կծու սնունդը և ալկոհոլը: Բուժման կուրսերի միջև ընդմիջումը 2-3 շաբաթ է։



Պարզվում է, որ արյան մեջ հեմոգլոբինը բարձրացնելու լավագույն միջոցը հավի այս հատվածը ուտելն է, քանի որ այն ունի շատ երկաթ

Ավելորդ քաշ ունեցող մարդկանց նիհարելու պատճառներից մեկը արյան մեջ երկաթի պակասն է:
Բացի այդ, հավի լյարդը ցածր կալորիականություն ունի՝ 100 գ-ում ընդամենը 137 կալորիա, բոլորին, ովքեր դիետա են պահում, խորհուրդ է տրվում վայելել այն։

 


Ինչու է հավի լյարդն օգտակար
Նախկինում ես երբեք հավի լյարդ չէի եփում:

Հավի լյարդի արժեքը մեծ է, քանի որ այն չափազանց հեշտ է մարսվում՝ արագորեն տալով օրգանիզմին օգտակար նյութեր։
Իզուր չէ, որ հետվիրահատական ​​շրջանում արյան մեծ կորուստներով հիվանդներին խորհուրդ է տրվում ուտել այն։



Սրտանոթային համակարգի ամրապնդման համար անհավատալիորեն օգտակար է լյարդը. հեպարինն իր բաղադրության մեջ նորմալացնում է արյան մակարդումը և լավ կանխարգելում է սրտամկանի ինֆարկտը:

Լյարդ ընտրելիս ուշադրություն դարձրեք նրա հարթությանը, առաձգականությանը և փայլին։

Հավի լյարդը պետք է անմիջապես եփել ու ուտել, մի թողեք վաղվա համար։ 

 

 

Ոչ մի դեպքում չպետք է եփած ուտեստը դառը լինի. սա վատ նշան է, որը վկայում է անորակ մթերքի մասին:
Հավի լյարդի պաշտետը նույնպես համեղ է, անպայման փորձեք այն պատրաստել։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը