Գառնի յարախի ճիշտ պատրաստման եղանակը
Դիտումներ 911
Սա շատ համեղ ուտեստ է, որը պատրաստվում է սմբուկով և աղացած մսով։ Այն պետք է ամենաքիչը մի քանի անգամ պատրաստեք ամռանը։ Հմուտ խոհարար Աննան սիրով ներկայացնում է պատրաստման բոլոր նրբությունները։ Ինչպես նաև ունեք հնարավորություն այս ուտեստը անվճար առաքենք ձեզ։
Պարզապես պետք է բաժանորդագրվեք այս յութուբյան ալիքին, հավանեք տեսանյութոը և թողնեք մեկնաբանություն։ Եվ պատահականության սկզբունքով կընրվենք 3-ը և անվճար կճաշակեք այս համեղ ուտեստը։
Բաղադրամասեր
5 հատ տապակած սմբուկ,
600 գ աղացած յուղոտ միս,
2 հատ քաղցր պղպեղ,
3 հատ լոլիկ,
2 հատ միջին չափսի սոխ,
2 պճեղ սխտոր,
մի փոքր մաղադանոս,
բուսայուղ,
աղ և սև պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում
Ամենաընթերցվածը