Գառնի յարախի ճիշտ պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 782

Գառնի յարախի ճիշտ պատրաստման եղանակը

Սա շատ համեղ ուտեստ է, որը պատրաստվում է սմբուկով և աղացած մսով։ Այն պետք է ամենաքիչը մի քանի անգամ պատրաստեք ամռանը։ Հմուտ խոհարար Աննան սիրով ներկայացնում է պատրաստման բոլոր նրբությունները։ Ինչպես նաև ունեք հնարավորություն այս ուտեստը անվճար առաքենք ձեզ։ 



Պարզապես պետք է բաժանորդագրվեք այս յութուբյան ալիքին, հավանեք տեսանյութոը և թողնեք մեկնաբանություն։ Եվ պատահականության սկզբունքով կընրվենք 3-ը և անվճար կճաշակեք այս համեղ ուտեստը։

Բաղադրամասեր


5 հատ տապակած սմբուկ,
600 գ աղացած յուղոտ միս,
2 հատ քաղցր պղպեղ,
3 հատ լոլիկ,
2 հատ միջին չափսի սոխ,
2 պճեղ սխտոր,
մի փոքր մաղադանոս,
բուսայուղ,
աղ և սև պղպեղ։

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում





Ամենաընթերցվածը