Այս ըմպելիքը հեռացնում է տոքսինները լյարդից. Պարզապես խմեք քնելուց առաջ
Մենք կբացահայտենք բուժիչ ըմպելիքի բաղադրատոմսը, որը կհանգստացնի ձեր միտքը և կհանգստացնի ձեր մարմինը՝ միաժամանակ ապահովելով ձեր մարմինը բազմաթիվ սննդարար նյութերով:
Այն կգործի գիշերվա ընթացքում՝ մաքրել ձեր օրգանիզմը տոքսիններից և վերականգնել առողջությունը։
Առաջարկվող գործիքը խորհուրդ է տրվում օգտագործել ամեն օր։
Քրքումը աներևակայելի օգտակար բույս է, որն օգտագործվել է դարեր շարունակ։ Քրքումը, հավանաբար, ամենաշատ ուսումնասիրված համեմունքն է: Կուտակվել են քրքումի օգտակար հատկությունների վերաբերյալ տարբեր հետազոտությունների ավելի քան 8000 արդյունք, որոնք ապացուցում են, որ քրքումն արդյունավետ է գրեթե բոլոր առողջական խնդիրների բուժման համար։
Այն արդյունավետորեն կանխում է բորբոքային պրոցեսների զարգացումը, այտուցների և ցավերի առաջացումը և կարող է խթանել մաքրման ռեակցիաները։ Քրքումը կարելի է ավելացնել ցանկացած սննդի մեջ և մատչելի է, էժան և համեղ:
Կոճապղպեղը նաև աներևակայելի առողջարար համեմունք է։ Այն կանխում է քաղցկեղը, կարգավորում է արյան ճնշումը, լավացնում է մարսողությունը, կարգավորում է ինսուլինի սեկրեցումը, ոչնչացնում է մանրէները, թեթևացնում է ցավն ու սրտխառնոցը և բարելավում շրջանառությունը։ Նրա արդյունավետությունը շնչառական հիվանդությունների բուժման մեջ աննման է:
Կոկոսի կաթը պարունակում է առողջ ճարպաթթուներ, կարող է կարգավորել արյան շաքարի մակարդակը, պաշտպանել սիրտը, նպաստել քաշի կորստին, ինչպես նաև էներգիա ապահովել մարմնին և ուղեղին: Կոկոսի կաթը ամրացնում է իմունային համակարգը, պայքարում է բակտերիալ վարակների դեմ, ամրացնում ատամներն ու ոսկորները, հանգստացնում է նյարդային համակարգը։
Քրքումի, կոճապղպեղի, սև պղպեղի և կոկոսի կաթի խառնուրդը (հայտնի է որպես «ոսկե կաթ») շատ համեղ, անուշաբույր և առողջարար ըմպելիք է։ Ցանկության դեպքում այն կարող եք քաղցրացնել մեղրով։
Ինչպե՞ս պատրաստել այս առողջարար ըմպելիքը.
Պարզապես խառնել.
1 թեյի գդալ քրքում
1 փոքր կտոր կոճապղպեղ՝ աղացած
2 բաժակ կոկոսի կաթ (կարող եք օգտագործել կովի կաթ)
1/4 թեյի գդալ սև պղպեղ (այն օգնում է քրքումի կլանմանը)
բնական մեղր (ըստ ցանկության, ըստ ճաշակի)
* Ուշադրություն. կոլիտի և աղիքային այլ խնդիրների դեպքում մի օգտագործեք սև պղպեղ:
Խոհարարության եղանակը.
Կաթսայի մեջ խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի մեղրից։ Տաքացրեք միջին ջերմության վրա, մինչև մակերեսի վրա պղպջակներ նկատեք: Այնուհետև կրակն իջեցրեք և թողեք եփվի 5 րոպե նվազագույն կրակի վրա։ Հովացրեք և ցանկության դեպքում ավելացրեք մեղր։ Եթե սիրում եք դարչին, կարող եք դա էլ ավելացնել։
Այս հրաշալի ըմպելիքը խորհուրդ է տրվում խմել ողջ օրվա ընթացքում կամ քնելուց առաջ։