Խմեք սա և նիհարեք, նորմալացրեք բարձր ճնշումը և կարգի բերեք ձեր նյարդերը

Դիտումներ 4030

Խմեք սա և նիհարեք, նորմալացրեք բարձր ճնշումը և կարգի բերեք ձեր նյարդերը

Անշուշտ, շատերն իրենց կյանքում գոնե մեկ անգամ փորձել են լորենի թեյ։ Այս ըմպելիքն ունի հիանալի համ և շատ օգտակար նյութեր։ Լինդենի ծաղիկները պարունակում են ֆլավոնոիդներ, դաբաղանյութեր, եթերային յուղեր, ամինաթթուներ և վիտամին C։

Նաև այս բույսը պարունակում է ֆիտոհորմոններ, որոնք չափազանց դրականորեն ունակ են ազդելու կանանց սեռական օրգանների վրա։

Էնդոկրինոլոգները կանանց խորհուրդ են տալիս քառասունհինգ տարի անց խմել ինֆուզիոն կուրս, որը պատրաստվում է լորենու ծաղիկներից։ Նման դասընթացի հաճախականությունը պետք է լինի առնվազն վեց ամիսը մեկ անգամ: Սա կօգնի դանդաղեցնել ծերացումը և թարմացնել օրգանիզմում տեղի ունեցող գործընթացները, ինչպես նաև դաշտանադադարի տհաճ ախտանիշները շատ ավելի հեշտ կլինեն։ Լինդենն ունի թավշյա և մածուցիկ համ։ Լավագույնն այն է, երբ մատուցվում է սառը և աղանդերի մեջ:

 



Լորենու լիմոնադն օգնում է օրգանիզմին դիմակայել շոգ եղանակին, ինչպես նաև սնուցում է վիտամիններով, տոնուս հաղորդում, հագեցնում է ծարավը և թեթևացնում գլխացավը։ Նաև նման լիմոնադը ունակ է թոթափել էմոցիոնալ սթրեսը։

Լեհաստանում նման լիմոնադը վաճառվում է խանութներում և մեծ պահանջարկ ունի։

Լայմի լիմոնադ պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է.

- երկու բուռ կրաքարի ծաղիկ,

- երկու ճաշի գդալ մեղր

- մեկ կիտրոն,

- երեք լիտր ջուր,

- Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել մի քիչ անանուխ։

 



Լինդենի ծաղիկները պետք է հավաքվեն ճանապարհից հեռու: Լորենի ծաղիկների չորացումը ստվերում է։ Փաստն այն է, որ արևի ուղիղ ճառագայթների տակ եթերայուղերը կարող են գոլորշիանալ, և օգուտները շատ անգամ ավելի քիչ կլինեն:

Պետք է վերցնել երեք լիտրանոց բանկա, մեջը լցնել կրաքարի ծաղիկներ և մեղր։ Ըստ ճաշակի ավելացվում է նաև կիտրոնի բալասան, անանուխ կամ այլ խոտաբույսեր։

Կիտրոնը չի կարելի մաքրել կեղեւից, կտրատել շրջանակների։ Դրանից հետո այն նաև իջեցնում են ծաղիկների և մեղրի տարայի մեջ։ Դրանից հետո դուք պետք է սառը ջուր լցնել տարայի մեջ։ Տարայի պարունակությունը պետք է լավ խառնել, այնուհետև կտորը ձգել (ցանկալի է բնական նյութից) և մոտ 8 ժամ դնել արևի ուղիղ ճառագայթների տակ։ Որպեսզի խմիչքը ամենահամեմված համն ունենա, արժե այն թողնել մեկ օր թրմելու։

Ինֆուզիոն ժամանակի ավարտից հետո կիտրոնը պետք է հանել և քամել, ըմպելիքն ինքնին զտել։ Այժմ այն ​​կարելի է ուտել։



Ամենաընթերցվածը