Զգուշացում բոլոր կանանց. երբեք մի կերեք հավի այս մասը․ Պատճառը ձեզ կզարմացնի...
Կարևոր է, որ դուք իմանաք, որ սա իրական կյանքի պատմություն է և կարդացեք այս հոդվածը այս նախազգուշացման մասին լրացուցիչ տեղեկությունների համար.
«Իմ ընկերոջ մոտ վերջերս ուռուցք է հայտնաբերվել և վիրահատվել՝ հեռացնելով կիստան: Հեռացված կիստան լցված էր մուգ արյունով։
Նա կարծում էր, որ վիրահատությունից հետո կապաքինվի, բայց նրա վիճակը շարունակաբար վատանում էր։
Վիրահատությունից մի քանի ամիս անց նա ռեցիդիվ ունեցավ։
Նա գնացել է իր գինեկոլոգի մոտ՝ խորհրդատվության։
Խորհրդակցության ժամանակ բժիշկը նրան տարակուսած հարց տվեց.
Նա հարցրեց, թե հավի թևիկներ հաճա՞խ է ուտում, և նա պատասխանեց՝ այո՝ զարմանալով, թե որտեղից գիտի իր ուտելու սովորությունների մասին»։
Աշխարհի բազմաթիվ փորձագետներ պնդում են, որ հավերին ստերոիդներ են ներարկում՝ արագացնելու նրանց աճը՝ այս հասարակության կարիքները բավարարելու համար: Այս կարիքը ոչ այլ ինչ է, քան սննդի կարիք: Հավերին ստերոիդներ են ներարկում պարանոցի կամ թեւերի մեջ։ Այսպիսով, հավի այս մասերը ունեն ստերոիդների բարձր կոնցենտրացիան:
Պետք է նաև իմանաք, որ այս ստերոիդները սարսափելի ազդեցություն են ունենում օրգանիզմի վրա, քանի որ արագացնում են ուռուցքների աճը։
Նրանք նույնիսկ ավելի վտանգավոր ազդեցություն են ունենում կանանց վրա, քանի որ դրանք հորմոնների փոփոխություններ են առաջացնում, ինչը կանանց ավելի հակված է դարձնում արգանդի և կրծքի կիստաների աճին:
Հյութալի կոտլետների բաղադրատոմս ՝ հավի մսով և պանրով
Բաղադրությունը․
Հավի կրծքամիս - 600 գրամ
Պանիր - 100 գրամ
Լոլիկ - 2 հատ
Բնական յոգուրտ - 200 գրամ
Սամիթ - 25 գրամ
Աղ, պղպեղ - ըստ ճաշակի
Հավի միսը կտրատել երկայնքով։ Միսը երկու կողմից էլ մուրճով ծեծում ենք։
Մենք կոտլետները տարածում ենք թխման թերթիկի վրա, աղով, պղպեղով, վրան դնում ենք լոլիկը և շաղ տալիս խոտաբույսեր։
Հավասարաչափ լցնել յոգուրտը և շաղ տալ պանիրով։
Թխել 180 C ջերմաստիճանում 15-20 րոպե։
Բարի ախորժակ!
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։