Այս բույսի տերևները դեղամիջոց են քաղցկեղի դեմ․ Գրեք բույսի հայերեն տարբերակը

Դիտումներ 5085

Այս բույսի տերևները դեղամիջոց են քաղցկեղի դեմ․ Գրեք բույսի հայերեն տարբերակը

Կալանխոեն պատկանում է նույն ընտանիքին, ինչ ալոե վերան, այս բույսերն ունեն յուրահատուկ բուժիչ հատկություններ։

Պարզվում է, որ հատուկ օրգանական միացության շնորհիվ այս բույսի տերեւները կարող են կանգնեցնել քաղցկեղի բջիջների տարածումը, վերարտադրությունն ու ինքնավերականգնումը։

Կան Kalanchoe-ի տեսակներ, որոնք պայքարում են բջջային վնասվածքների և հիվանդությունների, հատկապես քաղցկեղի, ինչպես նաև դժվար բուժվող խորը վերքերի դեմ:

նախ՝ այն պաշտպանում է լյարդը և նվազեցնում ցանկացած ցավ։

երկրորդ, այն ակնթարթորեն թեթևացնում է շնչառական հիվանդությունների ախտանիշները, պայքարում է ջերմության, հազի և այլ ախտանիշների դեմ:

չարորակ ուռուցքներ, ինչպես նաև թարախակույտ,

խանգարումներ, ինչպես նաև արյան բարձր ճնշում,

հոգեբանական հիվանդություններ, ինչպիսիք են վախերը, խուճապը, շիզոֆրենիան...

 

 

արդյունավետորեն պայքարում է վարակների, ինչպես նաև վիրուսների և հերպեսի դեմ,

օգնում է բրոնխիտի բուժմանը, ինչպես նաև պայքարում է ռևմատիզմի դեմ,

խթանում է երիկամների աշխատանքը և այլն։

 

Այս բույսի բոլոր օգուտները քաղելու համար կարող եք.

նախ քսեք Կալանխոյի տերևները մարմնի տուժած տարածքներին,

երկրորդ, օգտագործեք այս բույսի տերևների թարմ քամած հյութը:

 

Օրական 1 կիլոգրամ քաշի դիմաց 5 գրամից ավելի հյութ մի օգտագործեք, քանի որ այն թունավոր է։



Ահա թե ինչպես կարելի է ազատվել տոքսիններից, այտուցներից, փորկապությունից, բարելավել լյարդի աշխատանքը և վերացնել լեղապարկի քարերը ընդամենը 1 օրում

Այս երեք բաղադրիչներն ունեն հիանալի բուժիչ հատկություններ և օգնում են մեզ բնական ճանապարհով կանխել հիվանդությունների առաջացումը:

Տոքսինները մեր մարմնում աստիճանաբար կուտակվում են տարբեր գործոնների հետևանքով.
Սխալ սնուցում

 


Հավելումներ և քիմիական նյութեր սննդի մեջ
Շրջակա միջավայրի աղտոտվածություն
Սթրես և բացասական հույզեր
Քիմիական բաղադրիչներով հարուստ մթերքների օգտագործում

Բաղադրիչներ.
5 հասած լոլիկ (500 գրամ)
1 պճեղ սխտոր
1 թեյի գդալ քրքումի փոշի
1 բաժակ ջուր (200 մլ)



Ձիթապտղի յուղ, խնձորի քացախ և ծովի կամ Հիմալայան աղ (ըստ ճաշակի)
Այս դետոքսիկացնող բուսական հյութը պատրաստելու համար մեզ մնում է միայն բոլոր բաղադրիչները լավ հարել բլենդերով և համեմել ձիթապտղի յուղով, քացախով և աղով:

Օգտագործեք 200 մլ նախաճաշից կես ժամ առաջ, 200 մլ ճաշից 20 րոպե առաջ, 200 մլ ընթրիքից 20 րոպե առաջ։

 


Այս մաքրումը խորհուրդ ենք տալիս անել շաբաթը մեկ անգամ, իսկ այդ օրը փորձեք հնարավորինս առողջ սնվել՝ հյութի ազդեցությունը մեծացնելու և ավելի շատ տոքսիններ վերացնելու համար։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը