Յուղ, որը հեռացնում է միզաթթուն արյունից, նվազեցնում է անհանգստությունն ու հակումը ալկոհոլի և ծխախոտի նկատմամբ
Սև պղպեղի յուղը կարող է օգնել ձեզ, և այստեղ մենք ձեզ կներկայացնենք դրա կարևոր առավելություններից մի քանիսը:
Սև պղպեղի յուղի առավելությունները.
Նրա բազմազան առողջարար հատկությունները ներառում են միզամուղ, լուծողական, ջերմիջեցնող, բուժիչ, հակամանրէային, հակաբակտերիալ, հակասպազմոդիկ, խորխաբեր, խթանող, հակաբորբոքային, հակասեպտիկ և այլն:
Այն հանգստացնում է ստամոքսը. հայտնի է, որ սև պղպեղը աղիներում աղաթթվի արտազատում է առաջացնում: Այն կօգնի ձեզ բուժել փորկապությունը, կոլիկը և փորլուծությունը։ Այն նաև կբարձրացնի ձեր քրտնարտադրության ակտիվությունը, կօգնի նորմալացնել միզակապությունը և նվազեցնել գազերի կուտակումը։ Դուք կարճ ժամանակում կազատվեք տոքսիններից:
Նպաստում է քաշի կորստին. սև պղպեղը կարող է հեշտությամբ լուծարել ճարպային բջիջները:
Մաշկի առողջություն. այս զարմանալի յուղը կարող է օգնել ձեզ խուսափել վիտիլիգոյից, որը գունաթափման խանգարում է, որը մաշկի սպիտակ բծեր է առաջացնում:
Բարելավում է շնչառությունը․ Այս յուղը կօգնի ձեզ բարելավել շնչառական ուղիների աշխատանքը, բայց նաև կօգնի ձեզ խուսափել սինուսիտից և քթի գերբնակվածությունից: Սա օգնում է հեռացնել լորձը ձեր թոքերից:
Սպանում է բակտերիաները. սև պղպեղը կարող է օգնել նվազեցնել բորբոքումը, որն առաջանում է միջատների խայթոցից: Այն նաև նվազեցնում է զարկերակների լայնացումը և մաքրում դրանք ցանկացած տոքսիններից։
Հակաօքսիդանտ հատկություն. Սև պղպեղը պարունակում է մեծ քանակությամբ միացություններ, որոնք արգելակում են ազատ ռադիկալների տարածումը, ուստի ձեր մարմինը պաշտպանված կլինի առողջական ցանկացած խնդրից, ներառյալ ամենավտանգավորներից, ինչպիսիք են սրտանոթային խանգարումները, քաղցկեղը և լյարդի վնասումը:
Նյարդաբանական առողջություն. սև պղպեղի մեջ հայտնաբերված ակտիվ նյութը կոչվում է պիպերին: Սա օգնում է մեզ կանխել ուղեղի վնասումը և առավելագույնս օգտագործել մեր հիշողությունը:
Սև պղպեղի յուղը հիմնականում խորհուրդ է տրվում բանավոր օգտագործման, ինհալացիայի, արտաքին օգտագործման և այլնի համար։
Բերանի խոռոչի մաքրում․ Խոհանոցում մենք հիմնականում օգտագործում ենք սև պղպեղ՝ բազմաթիվ ուտեստների համը հարստացնելու համար։ Այն հարստացնում է մեր մարմինը սեսկիտերպենով՝ հզոր հակաօքսիդանտով, որը լավացնում է քրտնարտադրությունն ու միզումը: Նրանց օգնությամբ մենք հեռացնում ենք բոլոր տոքսինները։
Սև պղպեղի յուղը նաև խթանում է լեղու արտազատումը, ինչը կօգնի մեզ բարելավել մարսողության գործընթացը։
Սև պղպեղի յուղի արտաքին կիրառումը կարող է օգնել ձեզ պայքարել ռևմատիզմի, հոդատապի և արթրիտի դեմ։
10 մթերք կլուծի միզաթթվի բյուրեղները և կթեթևացնի հոդատապը, երիկամների քարերը, հոդացավերը
Բրոկկոլի և վարունգ
Այս բանջարեղենները կարող են նվազեցնել միզաթթվի արտադրությունը և բյուրեղների ձևավորումը: Նրանք սովորաբար ձևավորվում են մեր հոդերի շուրջ, ինչի հետևանքով առաջանում է հոդի ցավ և դեֆորմացիա:
Բանան
Բանանը հարուստ է կալիումով, որը շատ կարևոր է օրգանիզմում միզաթթվի մակարդակի իջեցման համար։
Գազար
Դուք կարող եք խուսափել միզաթթվի կուտակումից գազարի կանոնավոր օգտագործմամբ և նաև բարելավել ձեր ընդհանուր առողջությունը:
Բալ
Այս համեղ հատապտուղն ունակ է նորմալացնել միզաթթվի մակարդակը։ Քանի որ այն պարունակում է անտոցիանին կոչվող նյութ: Բացի այդ, այն կանխում է մեր հոդերի շուրջ բյուրեղների առաջացումը:
Ջուր
Ջրի օգտագործմամբ դուք կարող եք ոչ միայն նվազեցնել միզաթթվի մակարդակը, այլև հեռացնել թափոնները և տոքսինները ձեր օրգանիզմից:
Նեխուր
Նեխուրի հաճախակի օգտագործմամբ դուք կկարողանաք խուսափել միզաթթվի պատճառով առաջացած ավելի շատ բարդություններից, ինչպես նաև նվազեցնել դրա մակարդակը։
Խնձոր
Դուք կարող եք դետոքսիկացնել ձեր մարմինը խնձորի կանոնավոր օգտագործմամբ: Այն նաև օգնում է վերացնել միզաթթվի ավելցուկը:
Կիտրոն
Միզաթթուն հեռացնելու և բազմաթիվ առողջական խնդիրներից խուսափելու համար կօգնի կիտրոնաջրի կանոնավոր օգտագործումը։ Կիտրոնով ջուր խմեք միշտ յուրաքանչյուր ուտելուց 30-40 րոպե հետո։
Կանաչ թեյ
Կանաչ թեյ խմելը նվազեցնում է հոդատապի առաջացման վտանգը, ինչպես նաև պայքարում է հիպերուրիցեմիայի դեմ: Ամեն օր խորհուրդ է տրվում խմել 1-2 բաժակ կանաչ թեյ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։