Ինչպե՞ս ազատվել այրոցից և ստամոքսի խնդիրներից

Դիտումներ 628

Ինչպե՞ս ազատվել այրոցից և ստամոքսի խնդիրներից

Պարզ բաղադրատոմսերը շատ արագ մեծ արդյունքներ են տալիս:

Գաստրիտը ստամոքսի ամենատարածված հիվանդություններից է և բնութագրվում է օրգանի լորձաթաղանթի բորբոքումով և ծանր դեպքերում և առանց բուժման կարող է նույնիսկ արյունահոսություն առաջացնել:

 

 

Գաստրիտի մի քանի պատճառ կա, և դրանք հիմնականում կապված են վատ սնվելու, սթրեսի, որոշ դեղամիջոցների գերօգտագործման, ալկոհոլի օգտագործման և ծխելու հետ:

Երբ նկատում եք գաստրիտի ախտանիշներ և մշտական ​​այրոց, դիմեք ձեր բժշկին՝ բուժումը սկսելու համար: Իսկ մենք ձեզ առաջարկում ենք 5 տնային միջոց, որոնք կլրացնեն այս բուժումը։



1. Բրնձի ջուր.  1 լիտր ջուրը հասցրեք եռման աստիճանի և ավելացրեք 150 գրամ բրինձ, 5-7 րոպե տաքացրեք մարմանդ կրակի վրա և հեղուկը միանգամից քամեք։ Խորհուրդ է տրվում խմել 100 մլ՝ օրը մի քանի անգամ՝ ուտելու միջև ընկած ժամանակահատվածում։

2. Երիցուկով և խնձորով թեյ.  Թարմ կտրատած խնձորը տաքացրեք 500 մլ ջրի մեջ: Եռալիս ավելացնել 1 ճաշի գդալ երիցուկի ծաղիկներ։ Սպասեք ևս մի քանի րոպե, անջատեք կրակը և թողեք սառչի:

 

 

Նախաճաշից առաջ խորհուրդ է տրվում խմել 200 մլ, իսկ առավոտյան՝ ճաշից առաջ՝ 200 մլ։

3. Կտավատի սերմերի թուրմ․ Մեկ ճաշի գդալ կտավատի սերմերը լցնել բաժակի մեջ և լցնել 250 մլ եռման ջուր, թողնել թրմվի մինչև առավոտ։ Յուրաքանչյուր ուտելուց առաջ խորհուրդ է տրվում խմել 60-70 մլ։ Թուրմը խորհուրդ է տրվում խմել ամեն օր 30 օրվա ընթացքում, նույնիսկ եթե սուր ցավի նոպաներն արդեն անցել են։



4. Կարտոֆիլի հյութ. Կարտոֆիլից հյութ  պատրաստեք: Խորհուրդ է տրվում ուտել 1 ճաշի գդալ ուտելուց 30 րոպե առաջ։

Այս հյութը խմելու ժամանակը կախված է հիվանդությունից։ Այրոցի դեպքում խմել 7-10 օրվա ընթացքում, գաստրիտի դեպքում`15-20 օր, խոցերի դեպքում խմել 30-40։

5. Չիչխանի յուղ. Այն ունի ստամոքսի պատերը նրբորեն պարուրելու և ցավը մեղմելու հատկություն։

Խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրական երկու անգամ՝ մեկ թեյի գդալ նախաճաշից և ընթրիքից առաջ մեկ ամիս շարունակ, ապա երկու շաբաթ ընդմիջել և կրկնել բուժման մեկ այլ կուրս։

Այս յուղը խորհուրդ է տրվում օգտագործել գաստրիտի և խոցի սրացումը կանխելու համար։ Դա պետք է արվի աշնանը և գարնանը, երբ սովորաբար նկատվում են նման հիվանդությունների նոպաներ։



Ամենաընթերցվածը