Յոթ օր դատարկ ստամոքսին մի գդալ խմեք. դուք կզարմանաք, թե որքան քաշ կկորցնեք
Բոլորս գիտենք, որ սխտորն աշխարհի խոհանոցում ամենաշատ օգտագործվող բաղադրիչներից մեկն է, քանի որ այն հիանալի համ է հաղորդում ուտելիքներին, բայց նաև այն պատճառով, որ այն շատ հզոր է և կարող է բուժել բազմաթիվ հիվանդություններ:
Բոլոր առավելությունները ստանալու լավագույն միջոցը այն հում օգտագործելն է:
Սխտորի օգտագործումը կօգնի նվազեցնել արյան բարձր ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը, կանխել սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և սրտի կաթվածը: Ավելին, այն կարող է նաև դադարեցնել աթերոսկլերոզի գործողությունը։
Բացի այն, որ սխտորը կարող է օգնել ձեզ, եթե դուք տառապում եք ամենօրյա առողջական խնդիրներից, ինչպիսիք են գրիպը, ջերմությունը, փորլուծությունը, խայթոցները և սնկային վարակները:
Սխտորն ի վիճակի է նաև կառավարել օստեոարթրիտի, մեծացած շագանակագեղձի և շաքարախտի ախտանիշները:
Սխտորը՝ սոխի և կոճապղպեղի հետ համադրելը կարող է նույնիսկ քիմիաթերապիայից հեռացնել թունավորումը: Այն հիանալի է իմունային համակարգի ամրապնդման համար և օգնում է մարմնի դետոքսիկացմանը և քաշի զգալի կորստին:
Ընդամենը պետք է ճզմել և կտրատել մի պճեղ սխտորը և թողնել 15 րոպե: Երբ դուք մանրացնում եք սխտորը, այն ակտիվացնում է ռեակցիան, որը ալիցինը դարձնում է ավելի կենսաակտիվ:
Կարևոր է նաև սխտորը դատարկ ստամոքսին օգտագործելը, քանի որ եթե ստամոքսը ծանրաբեռնված է սննդով, այն դժվարությամբ է վերամշակում և կլանում սննդի մեջ առկա բոլոր սննդանյութերը։
Նախ 2-3 պճեղ սխտոր կտրատել մանր կտորներով, ապա խառնել մեկ ճաշի գդալ մեղրի հետ։
Ավելի եռանդուն, ավելի նիհար և ամենակարևորը առողջ զգալու համար այս դեղամիջոցը պետք է օգտագործեք ամեն օր։
Եղեք միշտ առողջ և գեղեցիկ: