Ընդամենը 2 ճ.գ․ օրական և կբուժվի գաստրիտը, խոցերը, փորկապության և այլն

Դիտումներ 332

Ընդամենը 2 ճ.գ․ օրական և կբուժվի գաստրիտը, խոցերը, փորկապության և այլն

Այս հոդվածում մենք ձեզ հետ կխոսենք մեկ շատ հնագույն բաղադրատոմսի մասին, քանի որ տասնամյակներ շարունակ այս բաղադրատոմսը օգտագործվել է տարբեր առողջական խնդիրների բուժման համար։

Այն պարունակում է երեք բաղադրիչ, որոնք ունեն յուրահատուկ բուժիչ հատկություններ, և դրանց համադրությունը բնական լուծում է մեր բազմաթիվ առողջական խնդիրների համար։

Ալոեն և մեղրը պարունակում են հսկայական քանակությամբ օգտակար և սննդարար հատկություններ, իսկ կիտրոնը մեր օրգանիզմի ամենամեծ հակաօքսիդանտներից և մաքրող միջոցներից է:

Ալոե վերան մեր առողջության համար ամենաբուժիչ բույսերից է, ուստի այն օգնում է պայքարել բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ։ Այս յուրահատուկ միջոցը կօգնի պայքարել հետևյալի դեմ.

 



Կոլիտ

Գաստրիտ

Խոց

Նվազեցնում է չարորակ ուռուցքների առաջընթացը և աճը։

Արթրիտ

Նվազեցնում է բորբոքումը հատկապես ստամոքս-աղիքային տրակտում

Կայունացնում է շաքարի, խոլեստերինի, տրիգլիցերիդների մակարդակը, արյան ճնշումը

Օգնում է ալկալիզացնել մեր մարմինը

Կանխում է երիկամների քարերի առաջացումը

Պաշտպանում է մեզ սթրեսից

Օգնում է արագացնել մաշկի վերքերի ապաքինումը

Վերականգնում է մեր մարմնի բջիջները։ Նպաստում է աղիների շարժմանը, վերացնում է փորկապությունը և այլն

օշարակի բաղադրատոմսը

 

Պատրաստման համար ձեզ հարկավոր է.

¼ լիտր մեղր

4 մեծ տերեւ ալոե վերա

2 կիտրոն (կամ լայմ) կեղևով

 

 

 



Ալոեի տերեւներից հանեք գելը, ապա լվացեք կիտրոններն ու անցկացրեք մսաղացով, այժմ միացրեք բոլոր բաղադրիչները և մանրացրեք դրանք բլենդերի մեջ։

Ստացված զանգվածը քամել և դնել ապակե տարայի մեջ, որը պետք է պահել սառնարանում։

Օգտագործեք 1 թեյի գդալ առավոտյան և կեսօրից հետո ուտելուց հետո մեկ շաբաթ, ապա շարունակեք ընդամենը 1 թեյի գդալ առավոտյան ևս մեկ շաբաթ :

Այս բուժումից հետո պետք է անպայման 1 շաբաթ հանգստանալ, իսկ անհրաժեշտության դեպքում կրկնել։

Այս օշարակն այնքան էլ հաճելի համ չունի, բայց եթե այն լուծված է քիչ քանակությամբ ջրի կամ հյութի մեջ, ապա միանգամայն հնարավոր է խմել։

Պահել ապակե տարայի մեջ և սառնարանում, պահպանման ժամկետը 1 ամիս է։



Ամենաընթերցվածը