Ընդամենը 2 բաղադրիչի միջոցով մաքրեք ձեր լյարդը

Դիտումներ 685

Ընդամենը 2 բաղադրիչի միջոցով մաքրեք ձեր լյարդը

Անբարենպաստ էկոլոգիական իրավիճակը, իսկ լյարդի համար առանձնապես ոչ ձեռնտու սնունդ օգտագործելը նպաստում է մեր օրգանիզմում մեծ քանակությամբ տոքսինների կուտակմանը։ Իսկ ավելի սարսափելին սուպերմարկետների ու արագ սննդի ռեստորանների դարակներում առկա անպիտան սննդի հսկայական քանակությունն է։ Այդ իսկ պատճառով մենք բոլորս պարզապես լյարդի պարբերական մաքրման կարիք ունենք։

Լյարդը օրգան է, որը պատասխանատու է մեր օրգանիզմի դետոքսիկացման համար, ինչպես նաև նպաստում է սպիտակուցների կլանմանը և դրանց սինթեզին: Ուստի մենք պետք է ամեն հոգս դրսևորենք նրա նկատմամբ, ինչպես որ նա արժանի է։

 



Հրաշք ըմպելիք լյարդի մաքրման համար

Ամենացավալին այն է, որ լյարդն անտեսանելի է աշխատում։ Մենք ուշադրություն ենք դարձնում մեր սրտին, երիկամներին, թոքերին և ամբողջովին անտեսում ենք լյարդի օպտիմալ ֆունկցիայի պահպանման կարևորությունը: Մենք չենք կարևորում, որ եթե չհոգանք նրա առողջության մասին, կարող ենք լուրջ հիվանդություններ ձեռք բերել։ Այստեղ դրանք զգալի վնաս կհասցնեն մեր առողջությանը։

 

Ուստի ցանկալի է պաշտպանել նրա մաքրությունն ու առողջությունը, խուսափել այնպիսի հիվանդություններից, ինչպիսիք են հեպատիտը կամ լյարդի ճարպային դեգեներացիան։ Լյարդի խնդիրների վերացումը հեշտ է: Դա կարելի է անել տանը՝ օգտագործելով բնական միջոցներ, օրինակ՝ անանուխի օգտագործումը: Ահա թե ինչ պետք է անել.

 

Բաղադրությունը:

մի բուռ անանուխի թարմ տերևներ

կիտրոնի հյութ

նարնջի հյութ

1 լիտր ջուր

մեղր ըստ ճաշակի



Անանուխի տերեւներով ջուրը բերեք եռման աստիճանի։ Թողեք եփեն 5 րոպե։

Հետո անանուխի արգանակը հանում ենք կրակից ու մի քիչ թողնում։

Կիտրոնից և նարնջից քամել հյութ։ Խառնել այն քերած կիտրոնի համի հետ։

Ավելացնել մեղր կամ ստեվիա ըստ ճաշակի:

Անանուխի արգանակը միացնում ենք քաղցրացված հյութի հետ։

Այս ըմպելիքը կարող եք խմել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը` կախված ձեր նախասիրությունից: Բացի մաքրող ազդեցությունից, այն ունի բարերար ազդեցություն մարսողական համակարգի վրա։

 

Բայց նկատի ունեցեք, որ նախքան առաջարկվող լյարդը մաքրող միջոցն օգտագործելը, դուք պետք է հավաստի տեղեկատվություն ունենաք դրա վիճակի մասին։ Սա պարտադիր է դարձնում խորհրդակցությունը մասնագետի, գաստրոէնտերոլոգի կամ բժշկի հետ: Պետք է հիշել նաև, որ թխվածքաբլիթները աշխատանքային վիճակում պահելու հիմնական պայմանը առողջ սննդակարգն է, վատ սովորություններից ու ֆիզիկական ակտիվությունից հրաժարվելը։

 



Ամենաընթերցվածը