Խտացրած կաթը ձեր սեփական ձեռքերով ընդամենը 15 րոպեում

Դիտումներ 317

Խտացրած կաթը ձեր սեփական ձեռքերով ընդամենը 15 րոպեում

Բաղադրությունը․

200 գ կաթ

200 գ շաքար (կամ փոշի)

20 գ կարագ

1. Բոլոր մթերքները խառնել կաթսայի մեջ։

2. Եռացնել մարմանդ կրակի վրա

 

 

3. Երբ զանգվածը սկսի եռալ, կրակն ուժեղացրեք և ամեն ինչ եփել (եռացնել) ուղիղ 10 րոպե։ Այն շատ կփրփրի։

4. 10 րոպե հետո զանգվածը շատ հեղուկ դուրս կհանի։ Մի անհանգստացեք, այսպես պետք է լինի։

5. Սառչելիս աստիճանաբար խտանում է։

6. Լցնել տարայի մեջ և դնել սառնարանը։ Մի քանի ժամից այն էլ ավելի կխտանա։



Ի՞նչ առողջական խնդրի նշան է, երբ ցանկանում եք խտացրած կաթ ուտել

Խտացրած կաթը սիրում են շատ մեծահասակներ և երեխաներ: 
Բարձրորակ խտացրած կաթն ունի հետաքրքիր բաղադրություն։
Ըստ մասնագետների՝ կաթի բոլոր օգտակար հատկությունները պահպանվում են։

 


Եթե ​​հանկարծ այս մթերքի նկատմամբ ուժեղ փափագ հայտնվեց, ապա դա կարող է ցույց տալ, որ մարմնում որոշակի տարրերի պակաս կա:
Օրինակ, սա կարող է ազդարարել A, B վիտամինների պակասի մասին: 
Դա տեղի է ունենում նաև ֆոսֆորի պակասի ժամանակ: 

Միևնույն ժամանակ, հնարավոր է նաև մաշկի զգայունության բարձրացում, իմունիտետի նվազում, անհանգստություն, քաշի փոփոխություն և դյուրագրգռություն։



Եթե ​​դուք իսկապես և երկար ժամանակ ուզում եք խտացրած կաթ ուտել, ապա սա նաև ցույց է տալիս, որ օրգանիզմը կալցիումի և սելենի կարիք ունի։Բացի այդ, նման կախվածությունը կարող է վկայել նաև հորմոնների և հոդերի հետ կապված խնդիրների մասին: 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը