Խտացրած կաթը ձեր սեփական ձեռքերով ընդամենը 15 րոպեում
Բաղադրությունը․
200 գ կաթ
200 գ շաքար (կամ փոշի)
20 գ կարագ
1. Բոլոր մթերքները խառնել կաթսայի մեջ։
2. Եռացնել մարմանդ կրակի վրա
3. Երբ զանգվածը սկսի եռալ, կրակն ուժեղացրեք և ամեն ինչ եփել (եռացնել) ուղիղ 10 րոպե։ Այն շատ կփրփրի։
4. 10 րոպե հետո զանգվածը շատ հեղուկ դուրս կհանի։ Մի անհանգստացեք, այսպես պետք է լինի։
5. Սառչելիս աստիճանաբար խտանում է։
6. Լցնել տարայի մեջ և դնել սառնարանը։ Մի քանի ժամից այն էլ ավելի կխտանա։
Ի՞նչ առողջական խնդրի նշան է, երբ ցանկանում եք խտացրած կաթ ուտել
Խտացրած կաթը սիրում են շատ մեծահասակներ և երեխաներ:
Բարձրորակ խտացրած կաթն ունի հետաքրքիր բաղադրություն։
Ըստ մասնագետների՝ կաթի բոլոր օգտակար հատկությունները պահպանվում են։
Եթե հանկարծ այս մթերքի նկատմամբ ուժեղ փափագ հայտնվեց, ապա դա կարող է ցույց տալ, որ մարմնում որոշակի տարրերի պակաս կա:
Օրինակ, սա կարող է ազդարարել A, B վիտամինների պակասի մասին:
Դա տեղի է ունենում նաև ֆոսֆորի պակասի ժամանակ:
Միևնույն ժամանակ, հնարավոր է նաև մաշկի զգայունության բարձրացում, իմունիտետի նվազում, անհանգստություն, քաշի փոփոխություն և դյուրագրգռություն։
Եթե դուք իսկապես և երկար ժամանակ ուզում եք խտացրած կաթ ուտել, ապա սա նաև ցույց է տալիս, որ օրգանիզմը կալցիումի և սելենի կարիք ունի։Բացի այդ, նման կախվածությունը կարող է վկայել նաև հորմոնների և հոդերի հետ կապված խնդիրների մասին:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։