Խտացրած կաթով շատ համեղ բլիթների բաղադրատոմս
Դիտումներ 840
Բաղադրություն,
Խտացրած կաթ - 1 բանկա
Ձու - 2 հատ
Աղ, սոդա - մի պտղուց
Ալյուր - աչքաչափով
Ձուն պատառաքաղով հարել և ավելացնել խտացրած կաթը, կրկին խառնել։
Անցկացնել ալյուրը աղով և սոդայով։
Հունցելով ստանալ մի փոքր կպչուն խմոր՝ սեղանին թեթև ալյուր ցանելով։
Խմորը գրտնակել և շրջանակներ կամ պատկերներ կտրատել։
Տապակել բլիթները բուսայուղի մեջ, մինչև ոսկեգույն դառնա:
Մատուցել շաքարի փոշի ցանած։
Ամենաընթերցվածը