Օրվա բաղադրատոմսը․ Սա նորություն կլինի ձեր խոհանոցում
Դիտումներ 604
Բաղադրամասեր․
- սաղմոնի ֆիլե
- կիտրոն
- սխտոր
- կանաչ սոխ
- թարմ թարխուն
- մաղադանոս
- ռեհան
- ձիթապտղի ձեթ
- կարագ
- թարմ աղացած սև պղպեղ
- ծովի աղ
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180°C։
Կանաչ սոխն ու թարխունը բարակ կտրատել։
Մաղադանոսը մանր կտրատել։
Մաքրել սխտորը և կտրատել բարակ շերտերով:
Կիտրոնը մանր քերիչով քերել։
Բոլոր կանաչիները, սխտորը և կիտրոնը լցնել 2-3 ճ.գ. գդալներ ձիթապտղի յուղ և խառնել:
Սաղմոնը կիսով չափ կտրատել և քսել նախապես փափկած կարագով, մի կտորի վրա սխտորով կանաչի լցնել, երկրորդ կեսը ծածկել և սննդի թելով կապել։
Ձուկը աղով և պղպեղով քսել մնացած ձիթապտղի յուղով և թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե։
Մաշկը հանելուց հետո ձուկը մասերի կտրեք և զարդարեք ռեհանի տերևներով։
Ամենաընթերցվածը